Radivojević: Tu sam da pomognem iskustvom

BEOGRAD, 22. oktobra 2010. (Beta) - Novi košarkaš FMP-a iz Železnika rekao je da želi svojim iskustvom da pomogne ekipi da se vrati u Jadransku ligu i da mu je drago što će nastaviti karijeru u crveno-belom dresu.

"Mnogo mi je drago što sam došao. Stručni štab, uprava i saigrači prihvatili su me kao svoga. Drago mi je što nastavljam karijeru u crveno-belom. Razgovarao sam sa svima iz kluba i svi želimo da vratimo FMP do visokih ciljeva", rekao je Radivojević novinarima.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde došao je ove nedelje u FMP, koji će ove sezone igrati u srpskoj ligi.

"Prvi cilj je da se vratimo u Jadransku ligu. Promenio se mnogo tim u odnosu na prošlu sezonu, mnogo je mladih igrača. Ja sam tu da svojim iskustvom pomognem. Imaćemo mnogo vremena da se kroz našu ligu pripremimo i mislim da će sve biti u redu", rekao je igrač.

Radivojević će debitovati u sutrašnjem meču protiv Metalca, za koga je trener Boško Djokić rekao da je najteži rival. On je dodao i da mu je drago što će tim biti jači za 27-godišnjeg beka.

"Drago mi je što će Vuk biti sa nama. Pratio sam celu njegovu karijeru iz neposredne blizine. On pokriva pozicije 'dva' i 'jedan', tim redom. On je tu da svojim iskustvom pridrži mlade momke u igri. Mislim da će nam mnogo značiti", rekao je Djokić.

Radivojević je tokom najvećeg dela svoje profesionalne karijere igrao u Crvenoj zvezdi, a dve sezone proveo je u španskoj Fuenlabradi.

Pogledajte još