ROOFTOP PARTY: Magazin "Hello!" proslavio jubilarni 600. broj (FOTO)

"Hello! ROOFTOP PARTY" održan je sinoć u ekskluzivnom prostoru "Twenty two restaurant", hotela "Metropol Palace" u Beogradu i okupio je vodeća imena iz sveta muzike, filma, sporta, kulture, medija, ali i diplomatije i biznisa.

Ove godine, na tradicionalnoj godišnjoj zabavi magazina "Hello!" slavio se i izlazak jubilarnog 600. broja, kao i 75 godina postojanja brenda "HOLA!".

Prisutne je pozdravio i glavni i odgovorni urednik magazina "Hello!" Nikola Golubović.

Neke od poznatih ličnosti koje su svojim prisustvom uveličale ovu spektalularnu noć su i regionalna zvezda Nina Badrić, kreatorka Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, glumac Ivan Bekjarev sa suprugom, slikar Milan Cile Marinković, modni kreator i TV voditelj Boško Jakovljević, voditeljka Marina Kotevski, bračni par Danijela i Stefan Buzurović, folk diva Dragana Mirković, pevačica Katarina Grujić, voditeljka Snežana Dakić, voditelj Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom Dimtrovskom, pevačica Aleksandra Prijović sa kumom, pevačem Acom Pejovićem, glumica Lidija Vukićević sa sinovima, pevačica Sara Jovanović i mnogi drugi.

Poštujući elegantni dres kod, zvanice su dale sve od sebe da svojim raskošnim toaletama doprinesu sjaju ove zvezdane večeri. Crvenim tepihom, prošetale su najpoznatije ličnosti javne scene, a ko je poneo najbolju toaletu provenite na osnovu fotografija u galeriji.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: Luka Šarac

Pogledajte još