DECA SINIŠE MIHAJLOVIĆA PROGOVORILA O OČEVOJ BOLESTI: On je ratnik i neće dozvoliti da ga bilo šta sruši

Siniša Mihajlović krenuo je u drugi ciklus hemioterapija u borbi koju vodi sa leukemijom. Njegov ratnički nerv inspiriše mnoge, o čemu su javno govorile i njegove ćerke Viktorija i Virdžinija gostujući na jednoj italijanskoj televiziji.

Mihi je leukemija dijagnostifikovana u julu, od tada ne jenjava podrška sa svih strana, a naravno da mu porodica daje najjači vetar u leđa u najtežem trenutku. Virdžinija i Viktorija su otkrile da je i njih, ali i njihovog slavnog oca iznenadila dozvola koju su mu dali lekari da sa klupe vodi prvi meč u sezoni protiv Verone.

- Obećao je igračima da će biti uz njih, to je stalno ponavljao doktorima, i srećan je što su mu dali dozvolu. Rekao je da bi prihvatio da ostane u bolnici još godinu dana samo ako to znači da će biti uz tim u prvoj utakmici - otkrile su Viktorija i Virdžinija.

Najboljniji trenutak za sve u porodici bio je trenutak kada su saznali da Siniša ima leukemiju.

- Vest o bolesti promenila je naše živote. Nas je petoro sestara i braće i veoma smo bliski, znamo da je naš otac ratnik i da neće dozvoliti da ga bilo šta sruši. Nastavio je sa terapijama i što je paradoksalno, on je taj koji nama daje snagu. Toliko toga je prošao u svom životu, nosi veliko breme na svojim plećima, i mi zajedno sa njim.

Mihine ćerke prisetile su se trenutka kada su saznale o bolesti svog oca.

- Bile smo na Sardiniji i naša majka je bila na telefonu sa njim. Pitala sam majku šta se dešava i ona mi je kroz suze rekla da je leukemija u pitanju. Uvek mislite da se takve stvari ne mogu desiti vama i vašoj porodici, pogotovo nekom ko je bio vrhunski sportista kao naš otac. Ali tih dana koje je proveo kod kuće, s vremena na vreme, zaboravljali smo da je uopšte bolestan i nikad nije dozvolio da nas vidi kako patimo. Ponašao se kao što se uvek ponašao.

Posle tog kratkog povratka kući, Mihajlović je pod stalnim nadzorom specijaliste bolnice u Bolonji.

- Želimo i ovim putem da se zahvalimo svima, jer smo toliko pozitivnih vibracija dobili što nam je mnogo značilo. Čak smo i sklopili prijateljstva sa decom koja su u bolnici zajedno sa tatom, pod istom terapijom. To je užasna bolest, ali kad su svi zajedno, može se izlečiti. Nikad se ne sme predati.

Izvor: Blic.rs
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još