Seka Aleksić "oborila" Arenu

Da postoji muzički Oskar - Seka Aleksić bi ga sigurno dobila nastupom u Beogradskoj areni.

Spektakularnim koncertom uz prisustvo više od 5 hiljada vatrenih fanova, Seka Aleksić demantovala je "neverne Tome", i pokazala da može da napuni veliku Arenu.

Prvi solistički koncert poznate balkanske folk dive bio je promocija njenog poslednjeg albuma "Slučajni partneri".

Nešto posle 20.30 Seka je na binu izašla u beloj haljini koja je podsećala na venčanicu. Mnogi bi rekli - kako i priliči novopečenoj mladi. Tokom skoro dvosatnog koncerta, Seka je izvela svoje najpoznatije hitove – "Aspirin", "Što je bilo moje", "Rođena s vukovima", "Milo za drago"...

Od prvih taktova, Arena je u glas pevala sve Sekine hitove. Izvela je oko 30 pesama, i promenila oko 13 komada odeće. Njeni gosti na bini bili su Dado Polumenta i Boban Rajević.

Preovladavala je mlađa publika, mada je bilo i izutetaka. Pisac ovih redova imao je prilku da razgovara i sa dva vatrena obožavatelja, koji su, samo za ovu priliku, došli čak iz Loznice!

Seka Aleksić
bila je dobro raspoložena prema ženskim fanovima, pa je većinu hitova posvetila upravo njima.

Koncert je prvobitno bio zakazan za 23. april, ali je odložen zbog Sekinog šoua "Moja desna ruka", a kasnije i udaje.

Za jedne Seka Aleksić naša je najpoznatija folk diva koja može da parira svetskim zvezdama, kao što su Šakira i Bijonse. Za druge – pevaljka koja je beskompromisnim odnosom prema životu, uspela da dođe do vrha lestvice. I jednima i drugima pokazala je ove večeri da je pre svega – vrstan profesionalac.

O muzičkim ukusima ne vredi raspravljati, ali sigurno je da je Seka svojim nastupom ulila mnogo pozitivne energije u oko 5 hiljada ljudi. Pokazala je da život, i pored problema, može da bude veoma lep. I dokazala, kao što je najavljivala, da je - surovi profesionalac.

Tekst: Danijela Tadić
Video i foto: Saša Džambić

Pogledajte još