Nedelja, 24. oktobra 2010. godine

BEOGRAD, 24. oktobra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi su na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili fudbalskoj utakmici Crvena zvezda - Partizan, kao i drugim društvenim i političkim temama iz zemlje i sveta.

BLIC - "Rastu cene, dinar pada, prodajemo Telekom", najveći je naslov lista uz nadnaslov "Mirišu devedesete". Uz fotografiju sa stadiona, list piše o derbiju Partizan - Crvena zvezda: "Moreira narušio mir na Marakani".

VEČERNJE NOVOSTI - Uz naslov "Cene čeka rat", list piše da Vlada Srbije priprema plan za obuzdavanje poskupljenja 2011. godine. "Pobeda sporta nad nasiljem", najava je teksta o večitom derbiju.

DANAS - List je izdao specijalno izdanje posvećeno Sajmu knjiga s naslovima "Nismo deca naše istorije, njeni smo robovi" i "Laslo Vegel i Osa Lind otvaraju Sajam knjiga i govore specijalno za Danas".

POLITIKA - "Crna rupa u Crnoj Travi", najveći je naslov o najsiromašnijem delu Srbije. "Deset evropskih zapovesti", izjava je potpredsednika Vlade Srbije Božidara Đelića.

PREŠ - "Tresla se Srbija, rodio se derbi", naslov je o utakmici. "Karleušin udadarc u jaja mladoturske čaršije", najava je intervjua nedelje Svetislava Basare.

sne/dar

Pogledajte još