Počeo treći Survivor!

Da se podsetimo pravila igre: Daleko od civilizacije, 8 žena i 8 muškaraca boriće se da prežive. Samo jedan postaće pobednik i odneće vrednu nagradu. Na samom početku serijala, takmičari će biti podeljeni u dva plemena koja će svakodnevno odmeravati snage boreći se za dominaciju. Igre za nagradu olakšavaće im život u izolaciji, a igre za imunitet spasavati od odlaska na Plemenski savet i gubljenja jednog člana plemena. Vremenom plemena će se stopiti u jedno i tada će takmičenje prerasti u pojedinačno nadmetanje.

Egzistencija: U potpunoj izolaciji, opremljeni samo minimalnim sredstvima za preživljavanje, takmičari će biti prinuđeni da se snalaze. Sklonište, koje će ih štititi od kiše, vetra, životinja i predstavljati mesto za počinak, gradiće od materijala koji pronađu u neposrednom okruženju. Šta će biti na dnevnom meniju zavisiće isključivo od njihove sposobnosti da u prirodi prepoznaju plodove koji su jestivi, umešnosti da dođu do plena bez odgovarajućeg pribora i veštine da ga pripreme. Ukoliko ne nauče da pale vatru kao naši preci, ili je ne osvoje u borbama, njihova ishrana biće siromašna i nedovoljna. Na bube, insekte i stvorenja koja gamižu, a često i ujedaju, moraće da se naviknu. Mnoge navike stečene u civilizaciji moraće da budu, bar na neko vreme, zaboravljene.

A EVO I KO SU UČESNICI

Goca Marinković (36), pevačica
Na muzičkoj sceni pojavila se grupom TAP 011, gde je u tandemu sa Ivanom Pavlović otpevala neke od najvećih hitova devedesetih. Preokret u karijeri pravi 1999. godine kada počinje solo karijeru. Žudnja za ekstremnim doživljajima odvodi je na Filipine kako bi dokazala da je "jaka, izdržljiva i prilagodljiva".

Toni Zen (27), reper
Makedonski muzičar koji ima tri albuma iza sebe, a priprema četvrti… kaže da mu je novac veliki motiv za učešće u rijalitiju Survivor. Završio je srednju školu za fizičku kulturu. I dalje živi u glavnom gradu Makedonije. Veoma je popularan u Makedoniji. Sa svojim menadžerom vlasnik je nekoliko klubova. Za učešće je bilo presudno to što je želeo da se isključi i pobegne od moderne tehnologije.

Milan Rus (33), baletski igrač
Prvi solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu i nosi većinu glavnih uloga sa repertoara. Posle srednje škole odlazi u Kan na akademiju, ali ga je povreda sprečila da nastavi školovanje. Posle oporavka nastavio da igra u SNP u Novom Sadu. Razlog njegovog učešća u Survivoru su slava i novac.

Katarina Vučetić (27), manekenka
Katarina je najpoznatija po herojskom podvigu kada je ubedila čoveka da ne skoči sa Brankovog mosta. Rođena je u Kruševcu, ali je odrasla u Nišu. Kao mala, aktivno je trenirala plivanje i osvojila čak 450 medalja, u svim konkurencijama. Kasnije se okrenula manekenstvu. Na izboru za mis Jugoslavije 2002. godine, plasirala se u prvih deset, a na međunarodnom izboru na Filipinima dobila je titulu za najbolje sportsko telo.
(old_image)
Nikola Rokvić (25), pevač
Sin poznatog folk pevača Marinka Rokvića je već sa 4 godine počeo da peva ali tada Nikola nije voleo narodnjake, pa ni pesme svoga oca. Imao je tatinu podršku, , a posle velikog uspeha prvog albuma "Oprosti mojoj mladosti" stao je "na svoje noge". Na Filipinima će se truditi da u svakom momentu bude čovek i da pokaže da se ova igra može igrati srčano, a da se ne zaborave ljudske vrline.

Jelena Mrkić (27), pevačica
Pevačica sa diplomom Fakulteta fizičke kulture i odbojkaški sudija. Pored različitih poslova kojima se bavi, Jelena Mrkić je javnosti poznata i kao sestra od tetke pop pevačice Nataše Bekvalac. Na sebe je skrenula pažnju lezbijskim scenama u spotu za pesmu "Doveče". Smatra da je lojalna, pravedna i da pozitivno gleda na svet. Druželjubiva je, pa ne sumnja da će lako uspostaviti kontakt sa ostalim takmičarima.

Andrej Maričić (30), voditelj
Kad je bio mali želeo je da postane pilot i glumac, a delimično je i uspeo u drugoj profesiji jer već godinama glumi Andreja Maričića. On je zapravo Vladimir Vlajković, a pseudonim je dobio na TV Košava kada su voditelji morali da promene stvarna imena. Publika ga je zapamtila kao Andreja, pa je odlučio da tako ostane. Uspeo je da stigne i do Holivuda. Ušao je u finale kastinga koje će se krajem godine održati u L.A.

Aleksandra Perović ( 32), pevačica
Pevačku karijeru započela je kao pevačica grupe Mobi Dik. Nakon raskida sa bendom nastavila je solo karijeru, koja traje šest godina. Izdala je jedan solistički album, snimila nekoliko singlova i imala zapažene nastupe na domaćim festivalima. Aleksandra je radila i na fakultetu Alfa kao asistent na smeru menadžment u sportu, gde je predavala čak tri predmeta. Veruje da će filipinska družina bačena u izolaciju ceniti njen borbeni duh.

Vesna Zmijanac (53), pevačica
Svoje muzičko ime je u nekadašnjoj Jugoslaviji gradila fantastičnim pesmama, glasom, hitovima za sva vremena, mada je publici i novinarima uvek bila intrigantna i zbog svog izgleda, harizme, seskepila, ljubavnih veza. Sa prvim mužem Kemišom imala je kratak brak, dok je sa Vladom Jovanovićem dobila ćerku Nikoliju. Druga polovina devedestih prošla je bez Vesne a onda se 1999. vratila velikim hitom "Da budemo noćas zajedno". Sledeće godine objavljuje romansiranu autobiografiju "Kad zamirišu jorgovani".

Nikolija Jovanović (21), model
Nikolija, ne samo da liči na svoju mamu Vesnu Zmijanac, nego i intrigira javnost kao što je to Zmiki radila u svoje vreme.
Voli noćni život i izlaske. Ali, njeni izlasci nisu mogli da ostanu nezapaženi. Paparaci su je uhvatili u prljavom plesu sa jednim članom benda 50 Centa na privatnoj žurci, nakon beogradskog koncerta. U Atini studira američki koledž za međunarodni biznis, a u slobodno vreme igra u klubovima i radi kao foto-model. Prošle godine obnažila se za grčki magazin "Max".

Edin Škorić (35), odbojkaš
Dugogodišnji odbojkaški reprezentativac Srbije rođen je u Bihaću, u BiH. Odbojkom je počeo da se bavi sa devet godina, a već sa šesnaest je potpisao prvi profesionalni ugovor. Kaže da nije zaljubljive prirode i da mu treba mnogo vremena za to. Ipak, u bivšu suprugu Ivanu zaljubio se na prvi pogled. Ivana i on imaju dvoje dece, a razveli su se prošle godine. Kaže da još nije uplovio u novu emotivnu vezu i da mu se ljubav na ostrvu sigurno ne može desiti jer je to kratak period da bi nekog upoznao.
(old_image)
Bojana Barović (27), manekenka
Pored manekenstva, Bojana se oprobala kao glumica, a bila je i jedna od članica muzičke grupe Models. U svetu mode debitovala je sa 14 godina. U Parizu je živela tri godine, kasnije je otišla u Dubaji, pa u Ameriku. Pored manekenskih angažmana Bojana je ove godine dobila i glumačku šansu u novoj seriji kanla HBO "How to make it in America". Pre toga je u sam centar pažnje svetskih medija dospela zbog veze sa Poom Gasolom, košarkašem Los Anđeles Lejkersa i reprezentativcem Španije. Na naslovnim stranama naših i hrvatskih medija našla se nakon što su je paparaci uslikali na Hvaru zajedno sa Markom Miškovićem.

Nenad Knežević Knez (43), pevač
Prvi javni nastup imao je sa šest godina kada je pobedio na dečijem festivalu "Naša radost" u Titogradu. U srednjoj školi imao je svoj bend i u to vreme nastaju pesme "Da l` si ikada mene voljela" i "Kao magija" koje će mu tek kasnije doneti veliku popularnost.
Knezov zvezdani put počinje 1992. na festivalu MESAM . Dve godine kasnije objavljuje album "Kao magija" koji mu donosi uspeh, mnoge nagrade, koncerte....Živi u Beogradu sa suprugom Ninom, sa kojom se venčao na svoj rođendan 1995, i ćerkicama Andreom i Ksenijom.

Marko Bulat (37), pevač
Ako se za nekog u Srbiji može reći da je pravi narodnjak, to je on. Za 14 godina profesionalnog bavljenja muzikom Marko Bulat nije snimio pesmu koja je na granici folka i popa, i na njegovim nastupima nema mikseva, samo čista narodna muzika. Svojevremeno je bio sinonim najboljeg splavarskog provoda, a to je za mnoge i dan danas. Osim po kafanskim pesmama poznat je i kao veliki fan filmskog serijala "Ratovi zvezda". Figurice, maske i oružje koji su korišćeni na snimanju sage, a koje Bulat poseduje u svojoj kolekciji, vredne su oko 20.000 evra!

Biljana Cincarević (35), slikarka
Kao i žene na njenim slikarskim platnima, i ona je seksi, provokativna, strastvena, ekscentrična. Jedni je vole, drugi joj traže mane, a ona je samo dovoljno hrabra da živi po svojim pravilima, ne pravdajući se nikome. Kaže da nije svesna svoje provokativnosti i da je sve što radi potpuno prirodno. Biljana nije samo jedna od najpopularnijih slikarki već i modna muza domaćih kreatora. Slikala se za domaći "Playboy", ali odevena u malu crnu haljinu, uvezana lancima, kako bi pokazala da ima stav.

Miloš Vlalukin (30), glumac
Bio je dečko koji obećava. U predstavi pozorišta Boško Buha. Tridesetogodišnji Beograđanin dobio je priliku da u Survivoru pokaže sve svoje talente, i ljudske i glumačke. Filipinsko surovo ostrvo biće zaista veliki izazov i iskušenje za ovog glumca, koji upis na FDU smatra životnim preokretom. Za Miloša Vlalukina znamo iz filmova "Who the fuck is Miloš Branković?" i "Sutra ujutru". Glumio je u nekoliko televizijskih serija.

A ko će se kako snaći, ostaje nam da vidimo...

Pogledajte još