BILJANA DRAGOJEVIĆ UŽIVO U EMISIJI DEMANTOVALA SINA I SNAHU: Dejan je bio maženo, paženo i razmaženo dete (VIDEO)

Veliki šef je iznenadio sve gledaoce kada je voditeljka Dušica Jakovljević objavila dugo skrivani plan da u Belu kuću ulazi Natalija Trik Fx.

Međutim, to nije bio kraj njegovim iznenađanjima. Dušica je zaustavila razgovor sa svojim sagovornicima u studiju i zamolila je za potpunu tišinu jer je na telefonskoj vezi bila Biljana Dragojević, majka učesnika Dejana Dragojevića.

Poznato je da Dejan i Biljana ne razgovaraju već dve godine, a kao jedan od razloga Dejan je naveo njenu netrpeljivost prema njegovoj ženi Dalili Dragojević. Dalila je izjavila da je ona pozvala Biljanu na njegov rođendan kako bi izgladili odnos, ali da je ona rekla kako ima preča posla.

Biljana je otkrila da osim nje, Dejan je zahladneo odnose i ne razgovara sa celom porodicom od kad je u braku.

- Pričaju neke neistine. Posle svega onoga sa Filipom, evo javljam se. U vezi toga što se priča za rođendan. Nisam pozvana na rođendan, naravno da bih otišla. Njih dvoje mogu da dođu, slobodno. Volela bih to da znam. To su tako bezveze stvari. On je nekoliko dana pre "Zadruge 3" bio u starom kraju. Mogao je da pređe ulicu, da me vidi. On me je blokirao, ja imam njegov broj, dao mi je njegov otac. Poželela sam im sreću u rijalitiju - govorila je Biljana, a onda je nastavila da govori:

- Ja ne znam zbog čega su se oni naljutili na mene. Baš zbog toga što nemam krivicu, neću da se javim. Dok se nije oženio, dosta smo se čuli, onda se sve promenilo. On ne komunicira ni sa sestrom Suzanom, ni sa bakom koja ga je podigla. Nisam jedina sa kojom ne priča. On je jedno razmaženo dete - pričala je Biljana.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.