TOMA PANIĆ PROGOVORIO O NADEŽDI I PRINOVI: Siguran sam da je dete moje!

Maneken i nekadašnji učesnik "Zadruge" Tomislav Toma Panić, progovorio je o trudnoći svoje bivše devojke Nadežde Biljić, pa ispričao šta planiraju na dalje, nakon skandaloznih svađi koje su proživeli u proteklom periodu.

Panić je na samom početku razgovora stao na put svim glasinama da dete nije njegovo, a onda je progovorio i kako je protekao njegov razgovor sa Nadeždinom majkom Slavicom koja mu je saopštila da je Nadežda u drugom stanju.

- Istina je da ću postati tata, majka mi je javila. Sa njenom majkom sam se čuo, čestitala je ona meni i ja njoj. Moj otac je malo zbunjen, majka je srećna. Nadeždini su isto tako srećni - rekao je on za emisiju "Premijera".

- Nadežda je još odavno isticala da želi da postane majka, a ja nisam još razmišljao u tom pravcu. Peta nedelja trudnoće je u pitanju, tako da nema prostora sumnji. Da, siguran sam da je moje - rekao je Toma.

Ipak, priznaje da sa Nadeždom tek treba da se čuje.

- Pitaću je kako se oseća. Zanima me da li je dobro i na šta je spremna da tu trudnoću izgura kako treba. Ja ću biti tu za nju, a da li ćemo biti zajedno, to je neka druga tema. Ne razmišljam sada o tome, ali biću tu za nju šta god da joj zatreba - rekao je maneken i dodao da je njegova majka u konstantnom kontaktu sa pevačicom.

- Moja majka se stalno čuje sa Nadeždom - rekao je Panić.

Izvor: Blic.rs
Foto: tomapanicofficial/Instagram

Pogledajte još