DALILA JE ZABRANILA DEJANU SVAKI KONTAKT SA MAJKOM: Aleksandra Subotić otkrila sve o sukobu u domu Dragojevića

Bivša učesnica "Zadruge 2" Aleksandra Subotić godinama je u sukobu sa Dalilom i Dejanom Dragojević, koje gledamo u aktuelnoj sezoni rijalitija.

Budući da je Aleksandra bila u emotivnoj vezi sa Dejanovim bratom Davidom Dragojevićem, ali i prisna sa njihovom majkom Biljanom, ona je dobro upućena u porodične odnose, pa je rešila da iznese u javnost pozadinu sukoba bračnog para Dragojević sa gospođom Biljanom.

- Dalila i Dejan nisu pričali sa Biljom i porodicom, jer je upravo Dalila zabranila Dejanu svaki kontakt sa majkom i naredila mu da je blokira. On se sam odrekao porodice, a razlog je bio taj što Biljana nije htela da im dozvoli da grade sprat na njenoj kući. Bilja nije želela da Dalila tu dovede svoju majku, pošto se Bilja plaši te žene, bar je tako pričala. Dalila laže kao pas! Smanjila je nos, ali nije prestala da laže - izjavila je Aleksandra Subotić.

Podsećamo, Dejan i Dalila tvrde da Biljana ne želi kontakt sa njima, jer ne podržava njihov brak, kao i to da nije želela da dođe na Dejanov rođendan, iako su je, kako kažu, uredno pozvali.

Izvor: Srbijadanas.rs/Svet
Foto: sandrasubotiscs/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.