ZADRUGAR OTVORIO DUŠU: Mirko Gavrić progovorio o razvodu (VIDEO)

Javnosti je poznato da je Mirko Gavrić u drugoj sezoni "Zadruge" svojevoljno odlučio da napusti rijaliti, a sve zbog straha da ne izgubi svoju suprugu Draganu Rakčević od koje se nikada nije odvajao.

Međutim, posle izvesnog vremena odjeknula je i vest da je ona ipak odlučila da stavi tačku na njihov brak i nastavi svoj život bez njega. Mirka je to iznenadilo i pogodilo, zbog čega je i klonuo.

Iako je često odbijao da govori na tu temu, on nije mogao, a da o tome ne popriča sa ukućankom Jelenom Pešić. Mirko joj je otvorio dušu i priznao ko mu je pomogao kad mu je bilo najteže.

- Menjalo mi se raspoloženje na svakih petnaest minuta. Sve se okončalo u aprilu, tad smo se sudski razveli. Sa kevom sam provodio vreme, to me je spasilo. Napustio sam prostor u kom smo živeli, sve mi je bilo drugačije, lakše sam podneo to neko nedostajanje, to što smo razdvojeni. Sad kad bi me pitala, ne daj bože da se nađeš u sličnoj situaciji, ja ne bih znao šta da ti kažem. Shvatio sam koliko sam jak. To razočaranje te gurne. Meni su se u poslednjih godinu dana dešavale takve stvari, očigledno je da je i ovom gore dosta mojih poteza i odluka u životu - ispričao je Mirko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.