OTAC NIJE ŽELEO DA ME PRIZNA: Ivan Gajić ostavio bez teksta Sašku Karan svojom potresnom životnom pričom! (VIDEO)

Jedan od predstavnika sedme sile koji boravi u Beloj kući, novinar Ivan Gajić je tokom večeri priznao svojoj rijaliti cimerki Saški Karan da se loza Gajića polako gasi i da će on vremenom promeniti svoje prezime.

Naime, Gajić je otkrio Saški kako je zapravo nastala familija Gajića, a njegova priča je ostavila u šoku pevačicu.

- Ujak je sve vreme bio ubeđen da njemu neko nešto radi. On čuje za nekog čoveka kod Kragujevca gde on sedi za stolom. Taj čovek te pita dva, tri pitanja i on je nacrtao tada imanje gde su mama i deda živeli. Nacrtao je potok i rudnike i objasnio joj je da je mi trebalo da budemo Stevuljevići. Postojale su dve porodice Stevuljevići i Gajići. Stevuljevići su imali šestoro dece i bili su siromašni, Gajići nisu imali dece i bili su bogati. Dvoje od te dece su Stevuljevići dali Gajićima, a jedno od njih je bio moj pradeda - pričao je Gajić, a onda nastavio.

- Gajići je trebalo da se zatru. Nešto se desilo, pa je zbog nečega što ima veze sa brojem dva ta loza nastavila da postoji. Od pradede je samo ostala moja majka koja ima mene, i ja nosim njeno prezime, jer tata nije želelo da me prizna i moj ujak koji ima sina i ćerku, sina su mu ubili, ćerka se udala, tako da se prezime ne nastavlja. Sa te strane se naše prezime gubi, ima još jedan rođak koji ima dvoje dece. Tako da se zapravo naša loza sužava. Rekli su nam da promenimo prezime prirodnim putem. Ako mi se ukaže prilika, ja ću da se venčam za papire, baš me briga kako ću da se prezivam - otkrio je Gajić Saški Karan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još