PLAKALA SAM DANIMA: Rada Manojlović progovorila o koleginici koja se nabacivala njenom dečku

Pevačica Rada Manojlović veoma je prezadovoljna kako prolazi njena nova duetska pesma "Svadba", koju je snimila sa kolegom Emirom Đulovićem, međutim, razočarana je jer joj kolege nisu čestitale ovaj uspeh.

Nikada mi manje kolega nije čestitalo! Verovatno su svi preokupirani svojim problemima i obavezama, verujem da nisu stigli da mi čestitaju. Kolege od kojih nisam očekivala čestitke su me zvale, a oni od kojih sam očekivala, još se nisu javili – izjavila je pevačica i dodala:

Svi sve znamo, svako zna nekog, svako je s nekim dobar, a estrada nije ništa veće selo od mog Četereža. Iz jednog sela sam došla u drugo. Svako svakome nešto prenese, pa onda to druženje mnogo govori i pokaže ti neke stvari, tako da ja znam šta mi ko misli dok se sa mnom srdačno pozdravlja. To je neopisiva zloba. U poslednjih godinu dana na estradi sam spoznala iskonski zle ljude. To nisam ranije viđala – rekla je pevačica i otkrila da je posebno razočarana u jednu poznatu koleginicu koja se otvoreno nabacivala njenom dečku.

Sedeli smo na ručku kada je jedna jako poznata pevačica počela da mu šalje poruke, između ostalog i donji veš na slikama i neke neumesne poruke. Odmah ju je pozvao da joj kaže da to više ne radi i da je u ozbiljnoj vezi. Ali nakon nekoliko dana ona je nastavila po svome. Nisam mogla da verujem dokle ide ženska zloba i na šta je sve spremna. Plakala sam danima i bila na lekovima, jer sam mislila da joj Haris daje povoda, ali zaista nije. Uverio me je u to – rekla je Rada koja nije htela da kaže ime koleginice o kojoj priča osim da je mlađa od nje i da često menja boju kose, piše "Scandal!".

Izvor: Story.rs/Scandal!
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još