RADE JE I DALJE VOLI: Saša Kovačević ima tajni plan za Milicu Todorović - uskoro svadba?!

Iako su već godinama bili u vezi i svi su čekali da objave dan kada će se konačno i venčati, Milica Todorović i Miloš Paunović su raskinuli, a kako se čini veza je završena zauvek bez nade u pomirenje kako navode neki od domaćih medija.

I dok Miličini fanovi jedva čekaju izlazak nove pesme vrlo zanimljivog naziva i tematike – "Ljubav manje", nasmejana i kao i obično raspoložena, njeni prijatelji, posebno jedan među njima, ima tajni plan za njen "ljubavni život".

Kako piše nedeljnik "Scandal!", Saša Kovačević navodno želi da je pomiri sa svojim bratom Radetom, sa kojim je bila nekoliko godina u vezi.

Saša je ostao u dobrim odnosima sa Milicom, te je sada smislio "pakleni plan".

Saša nije znao da su Milica i Miloš raskinuli. Kad je to čuo, baš mu je bilo žao, međutim, sinula mu je ideja da pevačicu ponovo spoji sa svojim bratom Radetom jer su njih dvoje imali skladnu vezu – objašnjava izvor i dodaje:

Sale je sav ozaren rekao Radetu: "E, sad imaš šansu da se pomiriš sa Milicom, znam da je i dalje voliš! Treba da je zaprosiš, da dobijete dete. Bićete srećni zajedno." Rade se na to samo nasmejao i bio je u fazonu da neće da je proganja i da se sada nameće, međutim, Sale je baš rešen da mu Mica bude snajka. Samo mu je dobacio: "Ništa se ti ne brini, Milica i ja smo dobri, sve ću ja to da sredim, uskoro ćemo svadbu da vam pravimo."

Izvor: Hellomagazin.rs/Scandal!
Foto: Naike Bokan/Hello!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.