KANADSKI PEVAČ ODUŠEVLJEN REGIONALNOM ZVEZDOM: Majkl Buble i Severina upoznali se u Zagrebu

Pre početka koncerta, svetski poznati muzičar, kanađanin Majkl Buble u bekstejdžu zagrebačke Arene primio je jednu od najvećih regionalnih izvođača – Severinu i poželeo joj sreću uoči početka njene velike regionalne turneje "The Magic tour". Kanadski pevač inače nikoga ne prima pre početka svojih koncerata, ali kada je od organizatora čuo za Severininu prošlu regionalnu turneju "Dobrodošao u klub" i kada je video par isečaka s te turneje, oduševljeno je pristao da je upozna i da razmeni s njom utiske oko produkcije koncerata i njene nadolazeće turneje za koju vlada ogroman interes publike i medija iz cele regije.

Majkl Buble je u Zagreb došao s više od 20 šlepera opreme, raskošnom pozornicom i orkestrom, a upravo to Severina priprema i za svoju nadolazeću turneju. S njom će na pozornici biti bend od 15 muzičara, simfonijski orkestar, 25 vrhunskih plesača, a u samu organizaciju je uključeno preko 100 osoba. Celu "The magic tour" karavanu čini čak 15 šlepera opreme, što je do sada najveća organizacija regionalne turneje nekog regionalnog izvođača u istoriji.

Četvrta po redu Severinina regionalna turneja započeće 16.11.2019. u njenom rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23.11.2019., Zagreba 07.12.2019., Ljubljane 21.12.2019. dok će se datum za Skoplje objaviti uskoro. Interes za koncertima je ogroman, što dokazuje činjenica da se do sada već skoro pa rasprodana donja tribina za splitsku Arenu te su u prodaju puštene ulaznice za gornju tribinu.

U koncertima koji se najavljuju kao "magična bajka za celu porodicu" uživaće Severinini obožavatelji i starih i novih pesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma 'Halo', koji su na YouTube-u preslušani već preko 300 milion puta.

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu su u prodaji putem mreže Eventim (prodaja ulaznica za koncert u Ljubljani počinje u ponedjeljak 23.09.2019.), dok se ulaznice za koncert u Beogradu mogu kupiti putem mreže Tickets.rs

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još