ANA I DAVID OSTALI BEZ DINARA: Koraćeva tražila 100 hiljada evra da uđe u "Zadrugu 3"!

Bivša zadrugarka Ana Korać se svim silama trudi da se vrati na luksuzno imanje u Šimanovcima, ali ju je produkcija već nekoliko puta odbila zbog nerealnih zahteva koje je postavila.

- Ana Korać i njen dečko David Dragojević živeli su na visokoj nozi i trošili dosta novca otkako su izašli iz rijalitija. Pošto nemaju stalne prihode, već žive od reklamiranja na Instagramu ili angažovanja u spotovima, kojih i nema mnogo, kontaktirali su sa produkcijom ružičaste televizije i ponudili da uđu u rijaliti. Mitroviću se ta ideja veoma svidela, pogotovo što su u rijalitiju Davidov brat Dejan i njegova supruga Dalila, ali kada je čuo sumu koju traže, momentalno ih je odbio - tvrdi izvor blizak Ani i dodaje da je prvobitni plan bio da uđe samo Ivanjičanka.

- Bivša zadrugarka je vrlo samouvereno ponudila svoje uslove i iznela zašto smatra da bi trebalo da dobije 100.000 evra. Naime, ona je tokom razgovora istakla da je najjača učesnica, da gde god da se pojavi nastane dobra priča, da je zbog nje i Davida prošla sezona bila najgledanija... Iako su ti argumenti tačni, suma koju je tražila je prevelika i tu svotu niko nije želeo ni da komentariše. Pošto joj je novac očajnički potreban, ona je ponudila da za istu sumu uđe i njen dečko David, ali ni taj predlog nije prihvaćen - ispričao je izvor i istakao da je Ana pokušala da se cenjka za iznos kako bi se ipak našli na luksuznom imanju.

- Pošto produkcija nije htela ni da čuje za taj iznos, Koraćeva je smanjila svotu za nekoliko hiljada evra, ali bezuspešno. Dogovor nije postignut, ali šansa postoji da popularni rijaliti par ipak u nekom trenutku uđe u šou, ukoliko smanji cenu za ulazak. Ana se poverila svom dobrom prijatelju da bi veoma volela da uđe u rijaliti jer bi bili sa porodicom, a i ove sezone bi imali najveće šanse da osvoje bolje mesto i uđu u superfinale - rekao je izvor.

Pošto su se pre nekoliko dana vratili sa mora, Ana i David su se brže-bolje pokupili i otišli u Ivanjicu kod zadrugarkine majke. Prijateljima su rekli da su pobegli od beogradske gužve, ali naš izvor tvrdi da su trenutno u lošoj finansijskoj situaciji, a život u Aninom rodnom gradu ih ne košta ništa. Oboje su objavili fotografije iz Ivanjice, a David je čak okačio fotku palačinki koje mu je napravila mama njegove drage.

Izvor: Kurir.rs/Vip
Foto: anakorac/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.