NADA OBRIĆ TREĆI PUT SE SUOČILA SA OPAKOM BOLEŠĆU: Mogu svaki dan da plačem, i šta ću dobiti? Ništa!

Pevačica i učesnica prve sezone rijaliti programa "Zadruga" Nada Obrić ponovo se suočila sa opakom bolešću. Prvi susret sa karcinomom Nada je imala 1999. godine, a u emotivnoj ispovesti pevačica ističe da su i lekari ostali šokirani kada joj se ova bolest vratila.

- Trebalo je u ponedeljak da idem na prvu terapiju, međutim ostalo je za sledeći ponedeljak, jer nakon operacije treba da prođe mesec dana. Sve se dešava u sledeći ponedeljak i malo sam nervozna, iskreno, zbog toga. Ova terapija mi je umesto zračenja, to je sada neki novi metod, pa ćemo da vidimo šta će da bude, a biće sve u najboljem redu, šta da radim - govori Nada Obrić.

- Na vreme je otkriveno, što je najbitnije. Sve je odstranjeno, nadamo se. Bila sam u dobrim lekarskim rukama, svi su prema meni bili divni. To je jako važno, da je na vreme. I lekar i ja smo mislili da je sve benigno, sto posto smo bili ubeđeni, jer je bilo malo. Lekar je bio u šoku, on ne može da veruje da se meni to dešava tri puta, na tri različita mesta. On kaže da je to toliko retko, da ne pamti - dodaje pevačica.

U nastavku razgovora pevačica je rekla kako zbog svog zdravstvenog stanja ne želi da opterećuje svoje najdraže koji su non-stop uz nju. Nada govori kako ne dozvoljava sebi da klone duhom i da svaki dan maksimalno koristi za uživanje.

- Naravno, moji brinu. Naravno da nije prijatno... Jako smo svi vezani. Ćerka je bila pored mene sve vreme, 20 sati dnevno je bila pored mene u bolnici. Razmazili su me, iskreno. Unuci mi govore: "Nano, mi te volimo". Kolege, prijatelji, svi me zovu. Mislim da sam ujedinila estradu. Često me i u "Zadruzi" spominju - kaže Nada.

- U svakom treutku sam optimistična. Naravno, uhvati vas momenat, živ sam čovek. Ali, odmah ustanem, uradim nešto da se desi kako bi prekinulo da razmišljam o tome. Ne dam ljudima da sa mnom o tome pričaju i polemišu. Imam i ja momente, ali se normalno ponašam, živim, sutra se normalno spremam da dođem na Pinkovu proslavu. Imala bih milion razloga da sada legnem u krevet i kukam, ali šta dobijam time? Pravim deci pakao! Sa druge strane, samoj sebi oduzimam od života. Svaki dan je veliki! Borim se da uživam u svakom mogućem danu! Tako živim i ne dam deci i prijateljima da su depresivni i gledaju samo crno! Plakanja nema, jer ništa time ne dobijam. Mogu svaki dan da plačem, i šta ću dobiti? Ništa! Biće onako kako će biti. Boli, ne boli, ništa mimo sveta ja nisam. Ima uvek gore od goreg - zaključila je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: obricnada/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.