UŽELEO SE ADRENALINA! Miloš Bojanić ulazi u "Zadrugu 3" i poručuje: Zavešću red

Novi učesnik treće sezone popularnog rijalitija uskoro će postati Miloš Bojanić.

Pevač je pristao da uđe u "Zadrugu 3", ali pod jednim uslovom - da sa sobom poveze čuveni Titov oltdajmer, koji mora da restaurira do dogovorenog termina.

- Bojanić je u životu stekao dovoljno novca za lagodan život i ne mora da brine za budućnost. Zna se da on ima brojne nekretnine i da ume s parama koje je zaradio od pevanja. Međutim, u njegovom slučaju pare nisu ni bile presudne, već poštovanje prema Željku Mitroviću. On je više puta govorio da mu je vlasnik Pinka omogućio neke stvari i dosta mu pomogao u životu, pa je ovo najlakši način da mu se oduži za sve to - rekao je izvor i dodao:

- Bojanić se pomalo i uželeo adrenalina koji pruža rijaliti. Hteo bi da odmeri snage s novim, mlađim učesnicima i još jednom dokaže sebi da je najbolji, budući da je briljirao u „Farmi“ 2010. godine i zato je tada i pobedio, a i njegovo učešće u „Dvoru“ je bilo zapaženo. U „Zadruzi“ ima dosta ljudi koje privatno voli, a među njima je i Gagi Đogani. Nije bilo razloga da ne uđe, pogotovo kada mu je Mitrović rekao da će za svoj oldtajmer dobiti posebnu garažu. Tu će Miloš na miru moći da doteruje automobil, što mu je poslednjih godina najveća preokupacija pored pevanja.

- Neću da pričam o tome. Videćete - najpre je bio pomalo ljut folker i dodao:

- Dobro. Ulazim u "Zadrugu 3" da zavedem red i da ih sve razbucam tamo! Kad Miloš uđe, sve će se promeniti.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: b.bojanic/Instagram

Pogledajte još