NEĆU VALJDA DA STRPAM OCA MOG DETETA U ZATVOR: Nadežda Biljić odustala od tužbe protiv Tome!

Nadežda Biljić dospela je u centar medijske pažnje kada je prijavila dečka iz rijalitija Tomislava Tomu Panića za fizički napad.

Tada je kroz suze i sa modricama tvrdila da će podneti tužbu, ali sve se promenilo kada je saznala da je trudna i da nosi Tomino dete.

- Sa Tomom sam se juče čula i popričala o svemu. On prihvata dete i sam mu se raduje. Oboje smo temperamentni i burno reagujemo, ali planiramo da se vidimo i da pronađemo zajednički jezik posle svega, ipak ćemo imati dete. Ne znam još uvek da li ćemo se pomiriti i šta će dalje da bude, zasad kontakt imamo samo telefonom. Dete ćemo gajiti zajedno, a tek kada oči u oči popričam sa njim, znaću tačno kako i šta.

Nadežda otkriva da zbog novonastale situacije neće tužiti Panića.

- Sada planiram da idem kod tužioca pa da objasnim da sam trudna, pa neću valjda u zatvor da strpam oca moga deteta? Odustala sam od tužbe, samo ne znam da li će država da ga tereti.

Biljićeva je poručila i da su joj lekari rekli da zbog bebe prekine terapiju antidepresivima:

- Od kad sam saznala da sam trudna, prekinula sam terapiju koju pijem, lekove za smirenje i antidepresive. To me je brinulo, ali znam da tako mora. Sada pijem hormone i folnu kiselinu, trudim se da se ne izlažem stresu, mada ja sam takvog temperamenta i lako planem. Što se drugih promena tiče, i nema ih, još uvek se nisam ugojila, mada jedva čekam da mi poraste stomak i da osetim pomeranje bebe i udarce. Valjda mi je sada i vreme da postanem majka, sve je došlo baš kada mi je trebalo. Beba nije probirljiva, mada bih picu jela po ceo dan.

Skener nije ugrozio plod

Nadežda otkriva da joj je laknulo kada je shvatila da skener i ispitivanja kojima se podvrgla nakon redovne procedure kada je prijavila fizički napad, nisu ugrozili plod.

- I tada sam zbog snimanja i skenera proverila da li sam u drugom stanju kako ne bih ugrozila plod, ali je rezultat bio negativan. Valjda zbog toga što je u pitanju rana trudnoća. Otišla sam i odradila sve što su mi doktori rekli i hvala bogu pa to nije ugrozilo plod. “Tačkica” je uporna i ne odustaje, vidi se da je Tomino dete - kaže pevačica.

Izvor: Scena/Pulsonline.rs
Foto: nadezdabiljic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.