DRAGANA MIRKOVIĆ ISKRENA: Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja i večere po skupim restoranima

Folk pevačica Dragana Mirković već dve decenije živi u austrijskoj prestonici. U dvorcu nadomak Beča, ona, njen suprug Toni Bijelić i deca Marko i Manuela žive život iz sna. Dragana često sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama deli segmente svog života - druženje sa holivudskim zvezdama, luksuzna putovanja, večere u skupim restoranima. Luksuz u kom uživa nema razloga da krije, jer je sve u životu stekla pošteno, kako ističe.

- Ne plašim se da svima pokažem moj način života. Zašto bih to krila? Sve sam u životu stekla pošteno i nema razloga da krijem luksuzna putovanja, večere po skupim restoranima ni od medija ni od svoje publike. Moji fanovi su presrećni kada vide da ja negde uživam - kaže Dragana za "Informer" i otkriva kakve su svetske zvezde koje je imala priliku da upozna.

- Ne gledaju ko je šta obukao i da li je nešto skupo ili jeftino. Svi ostvareni ljudi su pozitivni, dobronamerni i iskreni - ističe pevačica.

Izvor: Gloria.rs/Informer
Foto: Dragana Mirkovic/Facebook

Pogledajte još