MARKO ĐEDOVIĆ ISPROVOCIRAO KULIĆKE: Marija i Miljana otkrile sve o porodičnom nasilju (VIDEO)

U toku prethodne noći u emisiji "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke rasprave između Miljane Kulić i novinara Marka Đedovića, a svima je zaparalo uši to što joj je on pred svima zapretio da će reći nešto što do sada niko nije znao o njoj.

Iako je ona tvrdila da ne postoji ništa što bi moglo da je kompromituje, razotkrije ili diskredituje, Đedović je u razgovoru sa svojim cimerima ispričao nešto što je sve šokiralo.

- Ona afera porodičnog nasilja, Miljana je lagala sve vreme, imam i prepiske. Miljana je mene zvala, na snimku je to mnogo teže. Jedan dan je išla njena izjava, a sutradan Klarina izjava. Da li stvarno misliš da bi neko ukrao prsten? Miljana me zvala da kaže da Siniša već 10 godina maltretira Mariju, da je mrtav pijan svaki dan, da je kuću sagradila ona sa parama od rijalitija. Marija je taj dan otišla na more, oni su se posvađali. Miljana me zvala da nađem fotografa u Nišu. Ona je pozirala ispred MUP-a da je Klara slika. Usred maltretiranja i porodičnog nasilja, ona pozira - rekao je Đedović.

- Ja sam bila svedok kad je Miljana otišla kod lekara i dolazi sva uplakana, ja je pitam šta se desilo, neće da mi kaže. Posle mi je rekla da je nju tata udario i počupao za kosu. Nešto ima među njima, meni je stvarno bilo žao - rekla je Saška Karan.

- Ma da, kaže da je Marija namerno otišla na more sama, da bi mogla da se odmori od Siniše. Zato sam joj i rekao da neću da pričam i da joj je najbolje da se ne kači za mene. Pričala mi je i da su se u Zolinom stanu skupljali narkomani i ograđivala se, zato što je Centar za socijalni rad mogao da odreaguje - rekao je Marko.

Kulićke je povredilo što je mnogo puta o njima izašla netačna informacija, a onda su se dotakli teme koja je izazvala lavinu komentara.

Naime, Marko Đedović tokom prošle noći ispričao je aferu o porodici Kulić i izneo je tvrdnje da mu je Miljana ispričala o navodonom maltretiranju od strane Siniše Kulića.

- Mene niko ne može da maltretira. Miljana ima 25 godina i možda joj je nekad bilo zanimljivo da se nešto napiše o njoj - odbrusila je Marija.

- Miljana, jesi li mi rekla da vas Siniša maltretira?! Ma, Klara dala izjavu!

- Sve što sam ti rekla je istina. Tata je terao nju, i onda sam se ja posvađala sa ocem i onda me je ona nagovorila da prijavim oca. Sve što si napisao je istina.

- Ja ne mogu da ti objasnim jer ti nećeš imati porodicu! Znaš šta je za Miljanu maltretiranje?! Kada dođe Siniša i kaže joj šta će joj tako kratka suknja i slično - odbrusila je Marija Marku.

Saška Karan se potom ubacila u razgovor i ispričala da joj je Miljana ispričala slične stvari, što je Kulićeva negirala.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.