ON JE LUD: Bivša žena Zokija Šumadinca iznela jezive detalje iz njegovog života

Zoki Šumadinac (44) je tri puta pokušao da se ubije! Ovo otkriva njegova bivša supruga Dejana Radosavljević (43) iz sela Junkovac.

Ona kaže da su sadašnjeg takmičara Zadruge 3 seljani vadili iz septičke jame i dva puta skidali sa drveta na koji je hteo da se obesi!

- Zoran je lud! Pokušao je nekoliko puta da izvrši samoubistvo. Prvi put je skočio u septičku jamu. Kad su ga videle komšije, jedva su ga izvukli. Drugi put je tražio konopac da bi se obesio i šljivu. Spasao ga je u poslednji čas jadan čovek iz Natalinaca. I treći put su ga skidali sa nekog drveta. Ma to celo selo zna. On ja baš labilan - priča Dejana o svom bivšem mužu, s kojim ima sina tinejdžera.

Ona dodaje da je kontroverzni pevač, koji je preko noći postao Jutjub zvezda, želeo da sebi prekrati muke nakon što mu je otac saznao da je gej.

- Zoran voli muškarce, imao je seks sa njima. Kad mu je otac to saznao, mnogo se naljutio. Stalno su se svađali zbog toga, a Zoki to više nije mogao da izdrži, pa je hteo da se ubije - priča Dejana, koja je uzburkala javnost šokantnom ispovešću u kojoj je otkrila i da ju je Zoki tokom braka tukao i podvodio.

I Dejanina maćeha Gordana Radosavljević smatra da je njen bivši zet "zreo" za psihijatra.

- Ni posle tri pokušaja samoubistva on nije želeo stručnu pomoć. Mada čisto sumnjam da bi iko mogao da mu pomogne. Evo, on laže narod da je imao tri kliničke smrti, a u stvari je hteo sebe da ubije - priča Gordana i dodaje da se pevač zapravo bavi nadrilekarstvom.

- Izmislio je kliničke smrti da bi ubedio ljude kako je imao kontakt s onim svetom, pa kao zna da leči i vača. Zamlaćuje narod, a sebi diže cenu!

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: zoran_sumadinac/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.