KOLEGINICE ZARATILE ZBOG PESME: Aleksandra Prijović otkrila pozadinu "sukoba" sa Milicom Todorović

Kako pišu domaći mediji, koleginice Milica Todorović i Aleksandra Prijović navodno su zahladnele odnose nakon nesporazuma oko pesme koju su obe htele.

Aleksandra je prva čula pesmu Srkija Boja, dopala joj se i htela je da je uzme. Međutim, ona je već imala sve pesme gotove za album i htela je da joj Srki sačuva pesmu, ali ju je on ponudio Milici Todorović i još joj je rekao da je istu pikirala i Prijovićka – tvrdi izvor za "Svet" i dodaje:

Na kraju je došlo do svađe u studiju i Srki Boj je ispao kriv što je obema pokušao da proda pesmu, pa je Brena posavetovala Aleksandru da se povuče i da ni slučajno sada ne uzima pesmu. Tako je i bilo, ali je Milica zamerila Aleksandri što je u sve umešala i Brenu – istakao je izvor.

Aleksandra je za ovaj magazin objasnila pomenutu situaciju:

Sa Milicom nisam imala problem. Ja sam htela da uzmem pesmu, međutim, kompozitor nije imao vremena da se vidimo kako bih mu platila. On je verovatno shvatio da ja neću pesmu čim mu nisam odmah dala novac, iako sam mu rekla da je želim, samo da mi javi vreme i mesto gde da mu donesem pare. Ja mu jesam rekla da ta pesma neće iči na album jer sam imala već sve pesme, ali da je želim za sledeći, on je rekao dobro, a onda ju je ponudio Milici. Ona nema veze s tim, došla je u studio, ponuđena joj je pesma i ona je htela da je uzme. Kasnije je Milica odustala od pesme, i sada nit’ je ona snimila, nit’ sam ja – otkrila je Aleksandra.

Izvor: Story.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još