POČELE PRIPREME SRPSKIH MISICA: Kovilovo Resort je ovih dana centar lepote

Pripreme za Izbor zvanično najlepše devojke Srbije započele su ulaskom u karantin 21 kandidatkinje u Hotel Kovilovo Resort koji se nalazi 23 km od Beograda.

Nakon pića dobrodošlice i potpisivanja ugovora sa kandidatkinjama u prisustvu roditelja usledile su prve aktivnosti.

Čelnici kompanije Miss Yu upoznali su roditelje sa planom i programom priprema i predstavili tim koji će sa njima boraviti sve vreme. Roditelji su na sva pitanja dobili odgovor i nisu krili zadovoljstvo što su njihova deca deo jedne velike porodice lepote koja traje skoro 25 godina. Posebnu zahvalnost izrazili su Vesni De Vinči zbog dobijanja stipendije za kompletno školovanje na PMC-u.

Ovogodišnje pripreme osmišljene su u dva dela. Najpre boravak u Kovilovu, zatim tradicionalni odlazak u Grčku, ali ovoga puta odlazak na Tasos u Makrijamos a onada povratak u Kovilovo gde će se spremati za finalno veče izbora koje se održava 9. oktobra sa početkom u 21 čas u Kombank dvorani. Direktan prenos realizuje TV Pink.

A mi smo zavirili u trenutno najlepši centar u Srbiji - Kovilovo Resot, da vidimo kako su to naše lepotice provele prvi dan.

Nimalo naivne pripreme. Odmah nakon smeštaja u sobe usledio je mali kurs od strane frizera iz "Češalj i makaze" sa zadatkom da svaka devojka nauči da napravi punđu i isfenira se za veoma kratko vreme.

Nakon toga šminkeri "Purity Akademije" imali su zadatak da naše takmičarke nauče da se pravilno u najkraćem roku našminkaju za izlazak i kako nakon toga pravilno da skinu šminku.

Sve ovo zabeleženo je fotoaparatom i kamerom. Gledali smo u neverici. Da li je u pitanju talenat ili su frizeri i šminkeri dobro preneli svoje znanje, ali sve devojke su uspešno savladale prvu lekciju.

Saznali smo da će stručni tim organizovati takmičenje kandidatkinja u pravljenju punđi i šminkanju. Jedva čekamo da saznamo imena pobednica.

Kad smo pomislili da je dosta za prvi dan šef fotograf Zoran Mirčetić iz Art utopia studija je sa kolegama fotografima davao prva upustva i osnovne informacije o poziranju - stavu, držanju, izrazu lica...

Prve fotografije napravio je Stanko Đajić - Cane sa ciljem da se analiziraju i ukaže na promene koje treba da urade kandidatkinje u narednom fotografisanju.

Nakon iznetog plana za sutra, od strane koreografa i supervizora Miroslava Pučijaševića devojke su otišle na spavanje. Zaista ozbiljne pripreme, a i tim i devojke sa nestrpljenjem čekaju sledeći dan.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Stanko Đajić Cane

Pogledajte još