SLOBA RADANOVIĆ O POTENCIJALNOM SUSRETU SA LUNOM ĐOGANI: Biće mi drago ako je vidim srećnu

Pinkova zvezda i bivši zadrugar Sloba Radanović pojavio se u četvrtak veče na proslavi 25 godina televizije Pink, a kako je tema partija bila "Zlatne godine", on se potrudio da ispoštuje dres kod. S obzirom na to da se proslavio na ovoj televiziji, nije ni čudno što Pink vidi kao svoju drugu kuću.

- Želim im da ostanu najbolji kao i do sada, da se zabavljaju kao i ovih 25 godina, još mnogo uspeha i da ovih 25 godina pomnože sa još 250 godina. Ja svoje najzlatnije godine živim na ovoj televiziji, stasao sam kao pevač i Pink vidim kao svoju kuću. Pinkove zvezde su mi prvo sećanje i drago mi je što je tako pozitivno sećanje - rekao je Sloba na početku razgovora.

S obzirom na to da su na partiju bili i mnogi bivši zadrugari, a među njima i njegova nekadašnja devojka Luna Đogani sa dečkom Markom Miljkovićem, novinare je zanimalo da li će se sa svima pozdraviti ili ne.

- Ni sa kim! Šalim se, svako ko mi se javi, ja ću se pozdraviti, nemam neprijatelje, ne ulazim u konflikte - rekao je Sloba, pa se osvrnuo na Lunu:

- Meni je drago kad god vidim da je neko srećan u životu, ako je vidim srećnu, meni će biti drago.

Pre nekoliko dana u "Zadruzi" se povela tema o Slobinom odnosu sa Ninom Babić, aktuelnom zadrugarkom, koja se pojavila u njegovom spotu. Spekulisalo se da su njih dvoje imali nešto više od poslovnog odnosa, a pomenuto je da je čak Kija iznajmila hotelsku sobu u kojoj je Nina odsela tokom boravka u Beogradu dok je snimala spot.

- Ja sam Nini iznajmio sobu u hostelu kod Kristininog drugara, koji to poseduje, ne mogu da se setim da li sam se možda čuo sa Kristinom za njen broj. Nismo imali mi ništa, meni se svideo talenat koji je pokazala, uklopio mi se u moj spot, a i njoj da učinim da se malo predstavi, to je bilo dobro za njen posao. Sve je bilo u poslovnom maniru.

Izvor: Pink.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Gorana says

    Njegov poslovni manir-odvesti devojku u krevet,lupa covek recke ali sebi ,po glavi-mutavko!

  2. Ljubica says

    Need kaki Slobo

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.