ZA SAVRŠEN IZGLED POSLE VEŽBANJA: Beauty proizvodi koje bi trebalo da nosite u svojoj torbi za trening

Jedna od bitnih stavki kada idete u teretanu, svakako je dobro spakovana torba za teretanu. Ono bez čega nikada ne idemo u teretanu svakako je čist peškir, lagana užina i omiljena plej lista, pa ipak, postoje i beauty sitnice koje moraju biti sastvani deo vaše torbe za teretanu.

Postoje beauty proizvodi koji su neizostavni deo vaše opreme, jer kada se iscrpljujući trening završi, uglavnom želite da iz teretane izađete uredne i pristojnog izgleda.

Donosimo neke beauty proizvode koje možete spakovati u svoju sportsku torbu, odmah nakon čitanja ovog teksta:

1. Antiperspirant ili stik

Dok sagorevate kalorije, prirodno je da se pojačano znojite, zato je antiperspirant ili dezodorans potreban, kako bi neutralisao miris znoja i učinio da se opet osećate sveže. Neka vaš izbor uvek bude bez parabena. Ovakav sastav vas štiti od neprijatnih mirisa i sprečava stvaranje bakterija.

2. Vlažne maramice

Ako ste jedna od onih žena, koje vole da budu sigurne da su otklonile sve tragove šminke sa lica, pre početka treninga, vlažne maramice su vam neophodne. Na ovaj način sprečićete da šminka zapuši pore i dođe do pojave akni zbog prekomernog znojenja.

3. Labelo

Teretana nije baš čisto mesto sa obiljem svežeg vazduha, što isušuje vaše usne i čini ih sklone pucanju. Zato uvek sa sobom nosite labelo, kako biste mogli adekvatno da negujete usne, čak i na treningu.

4. Vodootporna maskara

Mnoge žene u teretanu odlaze nakon posla, i ne stignu uvek dobro da skinu maskaru sa očiju, zato je bitno da izaberete vodootpornu maskaru, koja vam se neće razmazati tokom treninga.

5. Šampon za suvo pranje kose

Kada se na treningu oznojimo, to utiče na našu kosu i ona izgleda prljavo. Zato šampon za suvo pranje treba uvek da bude u vašoj sportskoj torbi. Suvi šampon daje volumen vašoj kosi i utiče na to da ona izgleda čistije, pa je pravi spas kada nakon završenog treninga treba da krenete napolje.

Spakujte svoju torbu za trening, ovoga puta sa znanjem da ćete izaći iz teretane sveži, lepi i zadovoljni.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.