"MILICA KEMEZ JE IZMISLILA TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU": Dalila iznela svoje mišljenje o zadrugarki, Miljana nasrnula na nju! (VIDEO)

Sinoć je tokom emisije "Gledanje snimaka" u "Zadruzi" došlo do velike svađe i okršaja između Dalile Dragojević i Miljane Kulić.

Naime, veče pre toga Miljana je plakala zbog Milice Kemez, za koju je Dalila rekla da je možda izmislila tešku životnu priču zarad boljeg plasmana u rijalitiju. Sinoć je u "Zadruzi" pušten snimak na kome Miljana i Milica plaču zbog toga, što je dovelo do nove rasprave između Kulićeve i Dalile.

- Došli ste sa vašom pričom mislite da je to najtužnije, pa ste se našli da kažete kako je to možda izmišljeno - umešala se i Marija Kulić, koja je takođe napala Dalilu.

- Vi možete da radite šta hoćete, nećete od mene napraviti monstruma, pokušavale ste to i u prošlom rijalitiju - rekla je Dalila.

Zatim su Miljana i Dalila počele žestoko da vređaju jedna drugu, a u jednom trenutku Dalila je nazvala Miljanu psihičkim bolesnikom, što je Nišlijku potpuno razbesnelo, te je izgubila kontrolu.

Miljana joj je prišla i počela da maše rukom ispred njenog lica, a kako nije dobro ocenila udaljenost od Dalile u jednom trenutku ju je rukom udarila po licu.

- Udarila me, udarila me, Milane Miljana me je udarila - vikala je Dalila voditelju Milanu Miloševiću, koji je napomenuo da produkcija prati svaki njihov korak.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.