NEOBIČNA PROSLAVA ROĐENDANA: Stefan Milošević počastio zadrugare tortom u obliku izmeta!

Zadrugar Stefan Milošević juče je u toku dana proslavljao svoj rođendan, a čim je stiglo pismo Velikog šefa, svi su bili ushićeni da vide kako će izgledati torta slavljenika, ali i znatiželjni da li će moći da uživaju u hrani i piću i provode se uz dobru muziku.

Međutim, sve je zaprepastio prizor kada su ugledali tortu u obliku izmeta, a takmičari su od svega mogli da probaju samo banane i ajvar.

Kako su svi primetili da Stefan nije dobio ni čestitke od svojih najbližih, novinari su kontaktirali njegovu najveću podršku Predraga Popovića Popa i upitali ga da otkrije šta se krije iza ovog poteza ljudi koji su mu sve to poslali.

- On voli da se sp*da sa tim stvarima, zato mu je takva torta i poslata, to je bila njegova želja. Što se čestitke tiče, sigurno je dobio, ali nije želeo da pročita pred svima - rekao je Pop.

Takmičar je bio vidno tužan dok su mu cimeri čestitali rođendan, a kako su svi došli do pretpostavke da je to zbog činjenice da se niko nije setio da se potrudi da upriliči njegovo slavlje, Pop je ukratko demantovao te navode.

- On je bio tužan zato što njemu nedostaje majka i devojka, koja ga čeka napolju. Ne verujem da je bio tužan zbog tih stvari, cela ekipa našeg radija mu je poslala čestitke i on zna da ga mi podržavamo i pratimo. Ne znam zbog čega nije poslato nešto više, ali pretpostavka je da to nije moglo da stigne do Zadruge.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još