Biće novca za Zvezdina pojačanja

„Gaspromnjeft“, generalni sponzor FK Crvena zvezda, spreman je da izdvoji značajnija novčana sredstva kako bi klub u prolećnom delu sezone bio mnogo jači i kvalitetniji u igračkom smislu. Zato će direktor Ivan Adžić dobiti veći budžet kako bi doveo minimum trojicu fudbalera koji bi odmah mogli da igraju za prvi tim.

Skupština kluba je u petak verifikovala novo telo u Crvenoj zvezdi, Veće klupskog saveta. Baš u tom organu svoje mesto su pronašla trojica ljudi iz ruske kompanije, zamenici generalnog direktora „Gaspromnjefta“ Kiril Kravčenko, Aleksandar Dibalj i Jurij Masijanski, te Petar Škundrić ministar rudarstva i energetike, vladika Grigorije, episkop SPC, i Vladimir Jugović, legenda kluba. Veće klupskog saveta na prvoj sednici će kooptirati još tri člana.

Od posebne važnosti biće predlozi Vladimira Jugovića, koji će ponovo pokušati da pomogne Crvenoj zvezdi. U klubu svi pamte leto 2007, kad je Jugović doveo Vilsona Palasiosa, tada anonimnog igrača, a danas jednog od najskupljih fudbalera Totenhema.

Kiril Kravčenko, Aleksandar Dibalj i Jurij Masijanski imaće važnu ulogu u daljem bitisanju FK Crvena zvezda, a njihov zadatak biće da srpski klub vrate na staze stare slave, odnosno da ga učine moćnim kao što su Zenit i Šalke, klubovi koji su u vlasništvu „Gasproma“ ili im je ta kompanija generalni sponzor.


Zla krv između Slavoljuba Đorđevića i Pavla Ninkova

Mnogo je poremećenih odnosa u Crvenoj zvezdi. Na površinu je isplivala priča da je pred početak derbija s Partizanom došlo do žestokog verbalnog, a potom i fizičkog okršaja između Slavoljuba Đorđevića i Pavla Ninkova. U klubu demantuju incident.
- To nije istina i sve to što pišete nije se dogodilo - rekao je za naš list PR kluba Marko Nikolovski.

www.kurir-info.rs

Pogledajte još