VOJVOĐANSKA NAOMI: Kandidatkinja za Miss Srbije Marina Granić oduševila na pripremama u Grčkoj

Učesnica Miss Štranda Marina Granić u finalu Miss Srbije, pleni i osvaja simpatije šarmom i fotogeničnošću.

Marina Grnić, prelepa mlada Romkinja, "Vojvođanska Naomi Kempbel" kako su je prozvali na pripremama za Miss Srbije u Grčkoj. Ovog leta bila je prva pratilja Miss Štranda na #strandsummerfest u Novom Sadu a kako se misica razbolela - ona je otišla na pripreme umesto nje.

Marina ima 21 godinu. Rođena je i živi u Vršcu, student je psihologije na rumunskom univerzitetu u Temišvaru.

- Presrećna sam sto sam dobila priliku da uđem u finale izbora za Miss Srbije. Želja mi je da tokom priprema pokažem svoja znanja, veštine i talenat i da ih konstantno usavršavam. Pored psihologije za koju sam se opredelila, volela bih da se bavim modelingom i da radim kampanje za mnoge brendove - kaže ona.

Da Marina zaista poseduje mnogobrojne veštine uverili smo se već na prvom zadatku na pripremama gde je pobedila u takmičenju pravljenja frizure i šminkanju za 15 minuta vremena. Vešta Marina zadatak je završila za 14 minuta, a za brzinu i kvalitet zaduženi su "Češalj i Makaze" i Akademija Purity koji su devojkama bili mentori za ovo takmičenje.

Inače, Marina ima mnogobrojne navijače. Otkrila nam je da će u Vršcu biti postavljen bilbord са njenim likom, a da se veliki broj sugrađana iz Vršca i Temišvara organizovao da 9. oktobra dođe u Kombank dvoranu i da navija za "vojvođansku Naomi Kempbel".

Autor: Nadlanu.com
Foto: Miss Yu/Stanko Đajić Cane/Art Utopia Studio Zoran Mirčetić

Pogledajte još