BOG ME JE POGLEDAO: U trenutku kada je planirala vantelesnu oplodnju Tamara Grujić zatrudnela je prirodnim putem

Voditeljka Tamara Grujić pre dvadeset dana rodila je ćerku Lenku, a iako tokom trudnoće nije želela mnogo da govori za javnost, sada je otkrila pojedine detalje o kojima je ćutala.

Ona je svoju emisiju "S Tamarom u akciji", koja se emituje na RTS-u, radila sve do odlaska u porodilište, a budući da radi zajedno sa suprugom Vukom, otkad su počeli da planiraju bebu, smišljali su kako će teren i trudnoća funkcionisati zajedno.

Kako kaže, imali su u planu da odu na vantelesnu oplodnju, ali dogodilo se iznenađenje.

- Vuk i ja dugo smo želeli da postanemo roditelji, a otkad smo počeli da radimo na terenu, imala sam u vidu da ću jednog dana, bože zdravlja, biti u drugom stanju. Zato sam odmah počela da smišljam kako ćemo mi, kao ekipa, tada funkcionisati. Na kraju svake sezone snimali smo nekoliko emisija unapred. Ove zime, Vuk i ja videli smo da imamo dovoljnu zalihu da na proleće, bez opterećenja s te strane, odemo na vantelesnu oplodnju. Računajući da će to biti za par meseci, bili smo potpuno opušteni. Baš u tom periodu Bog nas je pogledao i ja sam, potpuno prirodno, ostala u drugom stanju - ispričala je ona za "Story".

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: stamaromuakciji/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.