NEUTEŠNA GORDANA ŠAULIĆ NAKON ŠABANOVE SMRTI: Ukrali su mi ga, ali ja verujem da je na putu i da će se vratiti

Ilda Šaulić progovorila je o pokojnom ocu Šabanu, koji je preminuo posle saobraćajne nesreće 17. februara.

Šaulićeva ćerka rekla je da će ceo život osećati prazninu, kao i da ne može da se navikne na život bez Šabana.

- Prošlo je 7 meseci, a mislim da će to ostati praznina ceo život. Iskreno, ne možemo da se naviknemo na život bez njega. Gledam tu nadgrobnu ploču, ali i dalje ne mogu da verujem. Gde god se pojavim, čuje se njegov glas, što je lepo, ali i težina koja ostaje. Ja volim da slušam njegove pesme, uglavnom me gledaju sa bojazni da li smeju da pevaju - rekla je Ilda i dodala:

- Ima mnogo pesama koje volim. Šaban je bio protiv, ali sam ja krenula na svoju ruku. Kada sam bila mlađa, nisam ni slušala ovu muziku, ali sam prelomila u pubertetu. Imao je dar od Boga, on je jedan jedini, nije ni pazio na taj glas. Takav način života donosi velike posledice i piće i cigarete, ali je on umeo to da nosi.

Ilda je priznala i kako se oseća njena majka Goca.

- 'Oni su meni njega ukrali, ali ja i dalje verujem da je na putu i da će se vratiti', to je sve vreme govorila moja majka. Hvala Bogu, ima nas, mi smo njena najveća snaga sad, ništa ne može da se promeni i vrati, čovek treba da uživa u onom što ima - rekla je Šaulićeva i rekla kako sve više vremena njena porodica provodi u Krčedinu.

- Ovog leta smo se trudili da više vremena provodimo u Krčedinu i sada mi je jasno zašto je njega to mesto opuštalo - izjavila je Ilda, koja i dalje čuva uspomene koje je vežu za Šabana.

- Imam mnogo uspomena, sačuvala sam kačkete, džempere, koje želim da nosim. Imala bih mnogo toga da pitam Šabana, vezano za dete, za muža, svašta - zaključuje Ilda.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sabanofficial/Instagram

Pogledajte još