DRAGANA MIRKOVIĆ TVRDI DA NIJE MATERIJALISTA: Nikada u životu nisam patila za vrednim i skupim stvarima

Folk pevačica Dragana Mirković otkrila je da bi prestala da peva i nastupa samo ako bi njeni naslednici to tražili! Naime, Dragana tvrdi da je već sada u godinama kada bi možda trebalo da prestane sa velikim koncertima, ali joj to njena publika nikako ne dozvoljava.

- Neko sam ko privatno ne voli da je uvek u centru pažnje, ali je to normalna stvar, shodno poslu kojim se bavim. Što se penzije tiče, poznato je da moje kolege iz branše pevaju do kada mogu, dakle, nema tu trenutka kad kažemo: "E, sad bih u penziju"! Prosto, kad nastupi postanu prenaporni, shvatimo da je vreme za mirovanje. Već sam pomišljala da prestanem sa nastupima i okrenem se još više prijateljima i porodici, ali moja publika nikada to ne bi dozvolila - rekla je pevačica, a potom je objasnila da bi istog trenutka prekinula sa nastupima ako bi njena deca Manuela i Marko to zatražili.

- Dokle god moja publika želi da se druži sa mnom, ja ću nastupati. Jedino bih sve koncerte otkazala ako bi moja deca to od mene tražila. Ovako, mislim da sada nema razloga. Sa porodicom provodim puno vremena i uvek sam nastojala da sve lepo uskladim. Familija nikada ne sme da trpi zbog karijere i posla! Zahvalna sam na činjenici da moji naslednici izrastaju u dobre ljude. Oni su vrlo skromni, a estrada ih ne zanima. Krenuli su nekim drugim stopama kada je profesija u pitanju, a ja slobodno mogu da kažem da sam jedna ponosna majka - rekla je pevačica.

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da nikada u životu nije bila materijalista iako je zarađivala dovoljno da sebi priušti luksuz i skupe stvari.

- Nikada u životu nisam patila za vrednim i skupim stvari. To mi nikada nije bilo važno. Ljudi koji me privatno poznaju znaju da su mi prioritetne neke druge stvari, nisam materijalista. Volim da sednem sa svojim prijateljima na večeru, kod kuće, u opuštenoj atmosferi, da se svi smejemo i zabavljamo. Ovako, nemam nekih neostvarenih želja. Skromna sam osoba, a sve što sam sa suprugom do sada stekla došlo je uz vredan rad i trud - rekla je iskreno pevačica.

Izvor: Srpski telegraf/Republika.rs
Foto: Dragana Mirkovic/Facebook

Pogledajte još