Hotel Kraun Plaza proslavio šesti rođendan

Hotel "Kaun Plaza" ("Crowne Plaza") proslavio je svoj rođendan tradicionalnom žurkom za svoje prijatelje i klijente.

Okupljenim gostima, obratio se Žile Vasić, potpredsednik "Delta Holdinga".

Sa zvanicama je podelio najvažnije novosti vezane za poslovne aktivnosti i investicije "Delta Holdinga" u oblasti hotelskog i real estate biznisa.

Tako smo čuli da su najvažniji projekti koje "Delta" finalizira ali i pokreće završetak radova na hotelu "Indigo" u Beogradu, početak izgradnje hotela "Holiday Inn" u Ljubljani i intenzivni pregovori sa Gradom u vezi sa Centrom Sava.

Ipak, ono što ovo gradsko okupljanje izdvaja od drugih je neverovatno dobra energija koja uvek prati zabave u "Crowne Plazi". Više od 700 zvanica se družilo i uživalo u večeri jako dobrih emocija. Za dobru zabavu su se pobrinuli predivna Ana Stanić, Sax&Groove bend i Dr Iggy.

Predstavljamo vam deo atmosfere koju su upotpunile mnoge poznate zvanice. Kamera je zabeležila prisustvo predsednika kompanije "Delta Holding" Miroslava Miškovića, Veselina Jevrosimovića, "ComTrade", Toplicu Spasojevića, direktora "Aeroflota" Vladislava Mordvinova, zatim poznate sportske radnike, Peđu Mijatovića, Predraga Danilovića, Miška Ražnatovića, Željka Tanaskovića, Dejana Tomaševića, Miroslava Berića, kao i goste iz sveta kulture i zabave, Željka Mitrovića, Sergeja Ćetkovića, Nenada Radujevića i mnoge druge.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još