TAJČI OTKRILA STAŠNU ISTINU: Silovana sam i dugo sam verovala da je to bila moja krivica

Jedna od najvećih pop ikona devedesetih godina Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči, nekada je bila veoma uspešna pevačica, a njena karijera danas se gotovo u potpunosti razlikuje od onoga čime se bavila pre skoro trideset godina.

Ona je u najnovijem intervjuu koji je dala za hrvatsku emisiju "Dana De" otvorila dušu o svom odrastanju, novoj karijeri motivacione govornice, smrti muža i oca, ali je i priznala da je tokom tinejdžerskih dana bila silovana.

- Ljudi često u negativnom kontekstu komentarišu moju karijeru motivacione govornice i moju jahtu na koju primam ljude koji su zainteresovani da čuju ono što ja imam da kažem. Ipak, verujem da nemaju dovoljno informacije o mojoj sadašnjoj profesiji, tako da ne obraćam mnogo pažnje - izjavila je ona dodajući da se ne predstavlja kao lekar ili psihoterapeut, kao i da osnažuje ljude da posete prave lekare ukoliko primeti da im je to potrebno.

Za ovakvu profesiju odlučila se nakon što je naučila da se izbori sa svim teškim stvarima koje su je susrele u životu. Kako je sama rekla, prošla je dalek put od trenutka kada je mrzela sebe, do povratka pravoj Tajči koju je oduvek nosila duboko unutar svoje duše.

- Bila sam u tinejdžerskom dobu, pre nego što sam postala slavna, dogodilo mi se silovanje, verovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nikada nisam želela o tome da govorim. Moramo da stvorimo sredinu u kojoj žena ili muškarac neće verovati da su oni krivci zbog onoga što im se dogodilo - izjavila je ona za pomenutu emisiju.

Sama priznaje da joj je bilo potrebno puno psihoterapije, truda i rada na sebi da bi o tome danas mogla mirno da razgovara.

- Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvest, dugo mi je trebalo da se pogodi okidač kako bih tu kutiju otvorila i izlečila se - tvrdi ona.

Tajči je takođe priznala da ju je smrt oca slomila, ali i da se očajnički borila da održi svoj brak u trenucima kada je znala da joj suprug umire.

- Tatina smrt me jako pogodila, tada je krenula da mi se razvija ozbiljna depresija. Kad je tata umro, u potpunosti sam se slomila. Dugo sam se lečila, šest, sedam godina... - priznaje ona.

Otkrila je i kako je za vreme bolesti supruga sve vreme verovala u čudo, ali je i ispričala da je jako teško podnela momente u kojima je znala da će umreti. Prema njenim rečima, neko vreme su bili i razdvojeni, a sve te životne situacije učinile su je snažnom ženom kakva je danas.

Izvor: Republika.rs
Foto: Tatiana Cameron - Tajci/Facebook

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.