PILEĆI MOZAK: Marija Kulić pobesnela kad je čula da Miljana sumnja da je trudna! (VIDEO)

Gost voditelja Stefana Miloševića i Stefana Kandića u emisiji "Sedi dole" bila je Miljana Kulić. Miljana je zamerila što neki od zadrugara spavaju tokom emisije, a tom prilikom pomenula i Mirka Gavrića.

- Čovek stalno spava, ne znam šta radi u rijalitiju, opet ga uzdižem, evo. On je izneo u emisiji kako misli da se on meni sviđa i izneo nebulozne stvari, kako sam ja bila kod njega u krevetu, da bi ljudi pomislili da je nečega bilo ispod pokrivača. A ja sam bila kod njega da bih pričala o svojim problemima. Čovek nije vredan pomena. Iskoristio je moju dobrotu i naše drugarstvo - ispričala je Miljana, pa počela da priča o Lazaru Čoliću Zoli:

- Nadam se da će uskoro da se dogodi to što očekujem, već 25 dana, ne ulazak, nego... - istakla je Kulićeva.

Milošević i Kandić su upitali Miljanu da li je želela da sugeriše da očekuje od Zole da digne vezu na više nivo, a onda je rekla da je mislila na nešto drugo, ali da ne sme da priča o tome jer sluša majka Marija.

- Nešto sasvim drugo, što je sasvim ozbiljnije. Ne bih zaista da pričam sada tu, jer mi je i majka tu. Zolu mnogo volim i mnogo mi nedostaje i iščekujem njegov dolazak - dodala je Miljana.

Marija Kulić, koja je slušala emisiju u dvorištu, shvatila je da Miljana misli na trudnoću, pa je prokomentarisala sa prisutnim zadrugarima.

- Znam ja na šta je mislila, pileći mozak. Ona zna kad uđe u odnos bez zaštite, da može da se desi trudnoća. Ajde bre, beži - dobacila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.