ŽELI DA POSTANE RIJALITI ZVEZDA: Andrej Atijas ulazi u "Zadrugu 3"

Posle razvoda koji ovih dana privlači pažnju javnosti, bivši suprug Anabele Atijas, Andrej, uskoro će zakoračiti u najpoznatije imanje u Srbiji. On će se pridružiti ekipi “Zadruge 3” i tako se boriti za nagradu od 50.000 evra.

- Andrej je vrlo intrigantna ličnosti i zanimljiva zbog svoje biografije. On već iza sebe ima burnu prošlost sa bivšom partnerkom Jasminom Skender, o kojoj je brujala javnost, a sada još i razvod od Anabele. Očigledno bi njegova životna priča bila interesantna za rijaliti, a “Zadruga” bi bila pravo rešenje da pokaže svoje pravo lice i otkrije istinu kada je reč o Jasmini, ali i o Anabeli - počinje priču izvor.

Anabela i Andrej su se pre mesec dana zvanično razveli i stavili tačku na sedmogodišnji brak, a svako je krenuo svojim putem. Andrej se iselio iz stana gde je živeo s Anabelom i otišao za Sarajevo, a nedavno je otpočeo i romansu sa sarajevskom starletom Minom Mateljan.

- Uz celu priču dobro se nadovezuje i aktuelna veza s Minom, koja je vrlo interesantna bosanskim medijima zbog svoje burne prošlosti. Ona je nedavno bila u centru pažnje jer joj je bio zapaljen automobil, a za to delo osumnjičeni su Naida Katić i njen bivši dečko Muris Hodžić. Mina Mateljan ranije je tvrdila da su joj Naida Karić i njen momak Muris Hodžić zapalili vozilo iz osvete. Tada je govorila da je žrtva osvetničkog pohoda devojke koja je godinama ljubomorna na nju, između ostalog, i na to što je iz dobrostojeće porodice - kaže izvor.

Ono što bi posebno privuklo pažnju javnosti jeste i susret bivših muževa Anabele Atijas, Gagija i Andreja, u rijalitiju.

- Gagi i Andrej su godinama bili u lošim odnosima. Nisu pričali, svađali su se, a onda su se pomirli i imali solidan odnos. Međutim, Gagi je ušao u rijaliti kada su se Andrej i Anabela razveli, pa nije upućen u njihov sadašnji odnos. Verovatno bi se iznenadio, ali i imao šta da kaže iz njihove prošlosti. To bi bilo zanimljivo za gledanje. Gagi i Andrej su sličnog temperamtna, brzo znaju da planu - kaže izvor, i dodaje da je Andrej trenutno u pregovorima.

Izvor: Blic.rs
Foto: andrejko/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.