DRAMA U PORODICI ĐOGANI: Đole pesmu namenjenu ćerki Marineli poklonio Vesni

Đole Đogani prvo je poklonio svojoj mlađoj ćerki Marineli Đogani singl „Bulevari“, koji je ona otpevala u studiju, a onda joj je naprasno uzeo pesmu i odlučio da je snimi njegova supruga Vesna, odnosno njegova grupa.

Upravo ovaj gest poznatog densera bio je razlog zbog kojeg se zamerio bivšoj ženi Slađi Delibašić, koju je na kraju izbacio iz kuće u kojoj je živela godinu dana. Od izvora bliskog porodici Đogani saznajemo da su odnosi između nekadašnjih supružnika i više nego zategnuti već mesecima, tačnije od kraja 2018. godine, ali da se oni trude da zbog dece i javnosti komuniciraju barem minimalno. Delibašićeva je jako ljuta na Đoleta, što su nam potvrdili i ljudi iz njenog okruženja s kojim smo juče pričali.

- Slađa, a posebno njena ćerka Marinela, bile su veoma srećne kada je Đole rekao da ima pesmu za nju i da će on finansirati i snimanje spota. To je trebalo da bude njen prvi singl. Pesma joj je savršeno legla, u studiju ju je snimila i to je zaista zvučalo besprekorno dobro. Čim je singl bio završen, Marinela ga je poslala Đoletu da čuje kako zvuči, nije ni pretpostavljala da će on u trenutku promeniti mišljenje. Pozvao ju je i rekao: „Dobro si otpevala, svaka ti čast. Ali ovo je ipak više pesma za nas, u našem je fazonu. Vesna će to bolje odraditi, nemoj da se ljutiš“ - kaže sagovornik.

Nakon ove neprijatne situacije, Slađa je razgovarala s bivšim suprugom i jasno mu stavila do znanja da je postupio nedolično prema sopstvenom detetu.

- On se pravdao da samo želi najbolje za sve, da će ćerki naći novu pesmu, da se malo strpi. Ali razumljivo je da je Marinelu sve to jako pogodilo jer se mnogo radovala prvom singlu, pesma joj se dopala. Slađi je zbog toga bilo mnogo žao jer je ona sve vreme podržavala ćerku da počne da snima pesme jer odlično peva. I taman kad je Marinela konačno pristala, desilo se to da se ponovo razočara, i to u oca, od kojeg to nije očekivala. Onda su se odnosi između nje i Đoleta sve više komplikovali, dok se na kraju nisu posvađali. Slađa je njegov odnos prema njoj shvatila kao poruku da treba da se iseli iz kuće koja pripada Đoletu, što je i uradila na kraju - dodao je izvor.

Izvor: Kurir.rs
Foto: djoganivesna/Instagram

Pogledajte još