MARINA DANČO IZBAČENA IZ ZADRUGE: U Imaginarijum se uselili Darko Petkoski i Svetlana Ceca Kitić (VIDEO)

Još jedna uzbudljiva sedmica u rijalitiju "Zadruga" privodi se kraju. Kao što to obično biva subotom, na red je došlo ono najvažnije - izbacivanje, ali je ovoga puta bilo u senci vesti da je Miljana Kulić ponovo trudna.

Ovonedeljni vođa "Zadruge", Bane Čolak, za potrčke je izabrao Filipa Đukića i Milicu Kemez, dok je omiljena ličnost bila Ivana Krunić. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Filipa, a najmanje SMS glasova publike imala je Marina Dančo i druga je nominovana.

U borbi za opstanak na imanju i večeras je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić. Pobedu je odnela Marina.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je uprkos dupliranju bio 86:14 odsto i "Zadrugu" je napustila Marina Dančo, koja je inače trudna ušla u rijaliti. Ona je po izlasku prokomentarisala da joj je žao što ipak neće biti porođaja pred kamerama.

Dvoje novih zadrugara stiglo je na imanje. Prvi je bio Darko Petkovski, pobednik Velikog brata iz 2015.

Pored njega, nova zadrugarka je postala i najbolja rukometašica svih vremena - Svetlana Ceca Kitić. Ukućani su bili poprilično iznenađeni kada su ih ugledali, jer su očekivali da će u Zadrugu ući Lazar Čolić Zola sa kojim je Kulićeva trudna.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube

Pogledajte još