Tribina povodom obeležavanja Međunarodnog dana starijih osoba sutra u Domu Narodne skupštine Republike Srbije

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana starijih osoba Suzana Paunović, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava Vlade Srbije, obratiće se prisutnima na događaju pod nazivom "Srbija za sve generacije", u ponedeljak, 30. septembra, sa početkom u 14 časova, u maloj sali Narodne skupštine Republike Srbije (Trg Nikole Pašića 13).

Prisutnima će se ovom prilikom obratiti i Zoran Đorđević – ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja; Nadežda Satarić, predsednica Upravnog odbora Udruženja građana “Snaga prijateljstva ” – Amity; Aranka Međeši, predstavnica starijih žena iz Kucure; Miroslav Marinković, pedagog u penziji iz Beograda i Petar Trajković, član izvršnog odbora Udruženja penzionera opštine Vračar. 

Kancelarija za ljudska i manjinska prava Vlade Republike Srbije u saradnji sa kompanijom Color Media Communications organizuje ovu tribinu, kojoj će prisustvovati i stariji iz nekoliko jedinica lokalnih samouprava iz Srbije, kao i predstavnici starijih iz više beogradskih opština.

Pogledajte još