PRVI DEČKO JOJ JE POGINUO U RATU: Mirko Gavrić pričao o Anabelinom teškom životu (VIDEO)

Mirko Gavrić tokom dana ispričao je Mariji Kulić i Miljani Kulić priču o prvom dečku Anabele Atijas, ali i kako je upoznala svog bivšeg supruga Gagija Đoganija.

Gavrić je otkrio da se prvi Anabelin dečko zvao Nikola, ali da joj se desila tragedija u ratnom periodu, gde je i izgubio život.

- Anabela i taj sportista i on dečko dobije ponudu da ode za Švajcarsku, da igra. Anabela pati, on pati, on neće da prihvati ugovor. Klub koji ga je hteo, ponudi i da plate Anabeli školu i odu zajedno. Tamo su bili oko dve godine,. Kreće haos u Jugoslaviji, tek se zagrevalo, predratno stanje. Krenu Anabela i Nikola preko Italije, na brodu Gagi vidi Anabelu i ona vidi njega, gde god ode, on za njom. Tad su se prvi put videli. On nju gleda, ona beži. Oni stignu u Bar, tamo su imali prijatelja i kaže Nikola da ide da vidi roditelja, a ona da ostane. Poginuo dečko, počeo rat i ubili ga. Pokuša da stupi u kontakt sa njegovima, ništa nije znala. Sama ostala sa 17 godina u Crnoj Gori - ispričao ja na početku Mirko.

Gavrić je otkrio i da je Anabela izgubila blizanačku trudnoću dva sata pred jedan nastup.

Više o svemu u prilogu ispod.

Izvor: Pink.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još