Partizan čeka Jagodinu, Zvezda igra u Kuli

BEOGRAD, 29. oktobra 2010. (Beta) - Utakmicama 10. kola za vikend se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a fudbaleri Partizana igraće na svom terenu protiv Jagodine, dok će Crvena zvezda u Kuli gostovati kod Hajduka.

Fudbaleri Partizana u subotu od 16 sati igraju protiv Jagodine i pobedom će pokušati da iskoriste trijumf u prošlonedeljnom "večitom" derbiju i ostanu na vrhu tabele. S druge strane, Jagodina želi da se "vadi" zbog poraza od Slobode Sevojna u devetom kolu.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 13 sati igraju u Kuli protiv Hajduka i pokušaće da se iskupe za poraz protiv Partizana. Crveno-beli će ohrabreni pobedom u Kupu protiv čačanskog Borca (4:0) pokušati da zabeleže osmu prvenstvenu pobedu, a Hajduk ove sezone još nema pobedu koja mu je potrebna da bi se popeo sa dna tabele.

Duel trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe Rada i Vojvodine igra se u nedelju od 13 sati na Banjici. "Građevinari" žele da nastave niz prvenstvenih pobeda, ali i da se iskupe pred svojim navijačima za poraz od niškog Sinđelića u Kupu, posle penala (3:5).

Fudbaleri OFK Beograda u subotu od 13.30 na svom terenu igraju protiv Smedereva. Sloboda će četvrtu pobedu u šampionatu u subotu od 13.30 tražiti protiv BSK-a. Duel ekipa iz donjeg dela tabele igraće Metalac i Javor. Meč se igra u subotu od 13.30.

Desetoplasirani Borac u subotu od 13.30 igra protiv Spartaka, dok će Inđija u isto vreme na svom terenu dočekati "fenjeraša" Čukarički, koji posle devet kola nema pobedu.

Pogledajte još