PROKRVARIĆU I IMAĆU SPONTANI: Miljana jecala od plača zbog straha da će izgubiti bebu (VIDEO)

Zadrugarka Miljana Kulić je tek posle nekoliko sati nakon što se rastala od oca svog deteta Lazara Čolića Zole, shvatila u kakvoj se situaciji nalazi, ali i kakvo je iznenađenje priredila svojim roditeljima zbog neočekivane trudnoće.

Ona je ponovo briznula u plač zbog činjenice da njena porodica nikada nije verovala u nju i to koliko je sposobna da bude samostalna, pa je kroz jecaje ispričala Suzani Ćubeli i Mirku Gavriću kroz šta je sve prošla u detinjstvu.

- Da razmišljam i o ocu sad, tek sam sad doživela stres! Samo sam im ja dozvolila da upravljaju mojim životom samo zato što sam vezana za njih. Uvek sam ih slušala za sve! Ja iz grada nisam smela da zakasnim 5 minuta! Mene su uvek kažnjavali, ako zakasnim, ne smem tri dana nigde da idem. To je bilo kad sam sa 18 godina počela da izlazim, tad je Darko Lazić počeo da peva. Uvek druge stavljam na prvo mesto, sebe nikad, a nikad mi za to niko nije rekao hvala! O sestrama se brinem, kad su izlazile ja sam ih kontrolisala dok se ne vrate kući. A, ja se brinem, jer se svašta dešava. Ako su slučajno nedostupne, ja odem da ih tražim, obe. Saška, ti ne znaš šta mi je pričala u apartmanu. Ja sam joj priznala da smo imali odnose i da sam dobila tabletu za dan posle. Ona mi kaže da ću da prokrvarim i da ću da dobijem spontani, jer mi je organizam oslabio. Ako mi se nešto desi, neću više nikome da se javljam, završiću sa svima! Uzeću Željka i sama ću sa njim da odem u pi*ku materinu - rekla je Miljana.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još