ZGODNA VODITELJKA IZABRALA VENČANICU: Ženi se Ljuba Perućica

Popularni folk pevač Ljuba Perućica otkrio da će na ludi kamen stati 10. oktobra i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Katarini Kolozeus.

- Ženim se 10. oktobra. Približilo se, imamo još svega dve nedelje. Pripeme traju uveliko i sada smo svi fokusirani samo na to - otkriva Perućica.

Pevač je otkrio i to da je odelo već kupio i priznao da mu je u odabiru pomogla Katarina, kao i on njoj za venčanicu, te istakao da se ne pridržavaju običaja.

- Odelo sam već kupio i moram da priznam da sam posle jedno dvadeset pet, trideset odela koja sam probao, konačno našao ono koje je mi je leglo i bilo mi je taman. Mojoj Kaći se svidelo, ali moram da kažem da mi je pomogla u odabiru, jer ne bi mi dala nikada da ja kupim sam. Ali, ja sam isto učestvovao u kupovini venčanice, ako je ona mogla da ide sa mnom, onda idem i ja sa njom. Ona meni kaže: "Pa to nije isto". E, ne može tako i lepo smo se dogovorili, tako da smo i jedno drugom pomogli. Mi smo to "da" rekli odavno, što se nas tiče, a sada će biti ono pred svima i da to aminujemo jednim lepim potpisom. A ono što je naša želja jeste da naš brak krunišemo jednom lepom devojčicom - završava ushićeno Ljuba.

Inače, Ljuba je svoju verenicu Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. Proslava rođendana organizovana je u jednom restoranu, a za iznenađenje je znalo nekoliko osoba, dok Katarina nije ni sumnjala šta joj se sprema. Perućica je naručio balone, među kojima je bio jedan u obliku vereničkog prstena, i zaprosio je voditeljku pred članovima njene najuže porodice.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljubaperucica/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.