Lepotice žele...

KINA je ovogodišnji domaćin takmičenja za Miss sveta. Ljepotice iz svih krajeva sutra će se predstaviti u najboljem svetlu ne bi li osvojile titulu najlepše. Dok neke i dalje žele da ostanu u svetu mode i lepote, nekolicina missica ima ozbiljne poslovne planove.

Mis Srbije sprema se za novinarstvo
Milica Jelić
ima 20 godina. Govori srpski i engleski. Najdraža muzika joj je srpski pop, a omiljena knjiga "Dragon Fighter" spisateljice Rebiyje Kadeer. Studira na Pravno-poslovnoj školi u Srbiji i cilj joj je da jednog dana postane novinarka koja piše o finansijama. Voli da bude fit pa svoju liniju održava plesom. Kaže kako ne može da izdvoji jedan trenutak u svom životu na koji je posebno ponosna, jer je ona uvek ponosna na sebe. Kaže da ke uporna i dosledna u sprovođenju svojih ciljeva.



Miss Španije uživa u jelu
Fatima Jimenez Triguero
ima 21 godinu i planira da studira modni dizajn. U slobodno vreme sluša muziku i odlazi u teretanu. Njen moto je: "Kada nešto želiš, za to moraš i da radiš". Kao svoje posebne talente navodi plesanje rumbe i seviljskog plesa, a kaže i da jako voli da jede. "To mi jedno od najvećih zadovoljstava u životu. Najviše volim maminu kuhinju", kaže missica. Dan koji najviše pamti je onaj kad je bila model na humanitarnom modnom showu za djecu s Downovim sindromom.

Miss Svetog Kristofora i Nevisa je za zdrav život
Fatisha Anita
Imo ima 22 godine i planira da se bavi knjigovodstvom. Osim te karijere, Fatisha bi volela otvoriti plesnu školu za devojke i kuću za siromašne mlade. Hobiji su joj plivanje, košarka i ples. Voli jazz, a životni moto joj je "Do vrha nećeš stići ako si isti kao i svi ostali". Sebe opisuje kao vrednu i marljivu osobu kojoj nije teško prilagoditi se novim uslovima. 



Miss Svete Lucije piše pesme i autobiografske priče
Još jedna karipska lepotica, Aiasha Tierra Rebecca Gustave, ima tek 17 godina i jako je srećna što je već dogurala do svetskog izbora lepote. Već je upisala studije prava i međunarodnih poslovnih odnosa. Cilj u budućnosti joj je da osnuje organizaciju koja će na njeno ostrvo dovoditi lekare da rade s autističnom djecom. Također bi volela da bude deo umjetničkog sveta. Hobi joj je balet, a u slobodno vreme piše pjesme i autobiografske priče.

Miss Surinama pleše salsu i obožava da kuva
Jo-Ann Damien Maria Jie Foeng Sang
ima 18 godina, studira pravo i želi što pre diplomu. U slobodno vreme igra tenis i pleše salsu. Obožava da kuva jela iz talijanske kuhinje i brine se za svoje ljubimce, pse i mačke. Životni moto joj je "Život mora biti pustolovina puna izazova". Sebe opisuje kao inteligentnu i pouzdanu mladu ženu koja će marljivo raditi da ostvari svoje ciljeve. Najdraža glazba joj je r&b i salsa.

Pogledajte još