NISAM SLUŠALA UPOZORENJA, NOSILA SAM UKLETI PRSTEN: Anabela Atijas otkrila zašto joj se raspao drugi brak

Anabela Bukva, donedavno Atijas, izenadila je sve prisutne kada je u emisiji "Magazin In" otkrila tajnu o prstenu zvanom "Tenzija".

Meni se jako dopao prsten koji sam videla u katalogu. Reč je o vereničkom prstenu. Radio ga je naš tadašnji poznanik koji je imao svoj atelje – počela je priču pevačica.

Ja tada nisam znala da se prsten zove "Tenzija". Taj naziv je dobio jer je dijamant držao tenzično, jedva, skoro ni na čemu. Ja sam bila uporna u tome da mi je to najlepši prsten. Vrlo brzo sam izgubila taj dijamant, a zatim i muža. To se desilo dok sam usisavala kuću – nasmejala je sve prisutne Anabela.

A bila sam upozorena da se sa tim "Tenzija" prstenom uopšte ne usisava i da se ne peru sudovi. Ja nisam slušala upozorenja, jer nisam sujeverna. To mi se kosi sa verom. Štaviše, dopalo mi se što je suprotno. Meni je taj prsten govorio: "Ja te volim jer si tenzičan". Sad tog prstena više nema – zaključila je priču pevačica.

Samo bih još dodala da mi je jedna žena, koja se razume u kigaku horoskop, rekla da sam ja metal, a da se metal kali, te da moje vreme dolazi tek posle 45. godine. Sledećeg januara punim te godine.

Izvor: Svet
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još