Počeli Dani otvorenih vrata Investicionog fonda Fima

Investicioni fond Fima ProActive u saradnji sa Folksbankom od danas pa do 10. novembra organizuje „Dane otvorenih vrata“ u mrežama ekspozitura banke, što znači da zainteresovani građani mogu dobiti sve neophodne informacije u vezi sa poslovanjem investicionog fonda Fima ProActive, besplatne stručne savete u vezi s ulaganjima i odgovore na pitanja o mogućnostima zarade kupovinom investicionih jedinica fonda.

Našim sugrađanima želimo da približimo način funkcionisanja investicionog fonda, da u zajedničkom kontaktu sagledamo njihove potrebe i ponudimo najkvalitetnije rešenje. Siguran sam da će ova akcija pružiti dragocene informacije fondu Fima ProActive, kako bi nastavili da obezbeđujemo najbolji servis zainteresovanim ulagačima − izjavio je Milan Marinković, direktor Fima Invest. 

Dani otvorenih vrata organizovaće se, po nedeljama, u ekspoziturama Folksbank u periodu od 11 do 16, a subotom od 10 do 12 časova. Do 20. oktobra ovi dani će trajati u ekspozituri banke u Kralja Milana, potom u Zemunu u Glavnoj ulici, na Banovom brdu u Požeškoj i u poslednjoj nedelji akcije u Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina.(„Pregled“)

Pogledajte još