Za nedelju, 31. oktobar 2010.

BEOGRAD, 30. oktobra 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja pišu o različitim temema ali je jedna zajednička i odnosi se na prva izručenja posle poptisivanja sporazuma Srbije i Crne Gore.

BLIC - Naslov "Lideri stranka žmure pred korupcijom" govori o tome kako partijski lideri sem povremene deklarativne osude gotovo ništa ne čine na suzbijanju tog društvenog zla. "Crna Gora isporučuje Šarićevog saradnika", naslov o tome kako je među grupom uhapšenih i Boris Laban osumnjičeni da je jedan od organizatora šverca dve tone kokaina. "Naopaka gradnja srpski specijalitet" naslov o tome da svi započeti radovi ili kasne ili su skuplji od najave.

VEČERNJE NOVOSTI - O propalim pregovorima predstavnika vlade i sindikata naslov "Penzije još bez garancije". "Pravda čeka 11 uhapšenih" naslov o prvim privođenjima posle potpisivanja sporazuma o međusobnom izručenju građana Srbije i Crne Gore. List pod naslovom "Zanima me Emirova knjiga" piše o poseti predsednika Srbije Borisa Tadića Sajmu knjiga.

POLITIKA - "Kreditne muke po popu", naslov kako sveštenike sve tri najveće konfesije u Srbiji banke tretiraju kao nezpaslene pa "teškom mukom" mogu da stignu do kredita. "Poslanički manadat u EU agendi Srbije", naslov u okviru teme nedelje koja obrađuje jedan od deset uslova za EU.

alo/dar

Pogledajte još