Svečana proslava povodom 15 godina Konstruktora

Konstruktor Grupa svečano je proslavila 15 godina kompanije u glamuroznom novoizgrađenom logističkom centru "KLP" u Šimanovcima.

Od momenta osnivanja 2004. godine, Konstruktor je savladao mnoge projektne izazove, uz jasan cilj pred sobom ka kojem je odlučno koračao: da učvrsti poziciju lidera u inžinjeringu privrednih objekata, gradnje industrijskih i logističkih centara, ritejl parkova, modernih poslovnih i stambenih zgrada sa reputacijom pouzdanog partnera posvećenog ciljevima klijenata.

Danas, nakon 15 godina, Konstruktor Grupa ostavila je iza sebe više od 250 velelepnih objekata najrazličitijih tipova i namene širom regiona.

Tim povodom, upriličena je GALA proslava za zaposlene koji su na dosadašnjem putu rasli zajedno sa kompanijom, poštovanim Investitorima koji su vrednost Konstruktora prepoznali i učvrstili kontinuiranu saradnju sa kompanijom, cenjenim podizvođačima, dobavljačima, projektantima, ustanovama, brojnim medijima i prijateljima kuće.

Ovom prilikom takođe, svečano je i otvoren novi Logistički Centar „KLP“ u Šimanovcima koji je kompanija Konstruktor izgradila kao generalni izvođač radova prema najvišim standardima gradnje, objekat KLP građen je za potrebe rente i predstavljaće veliki pomak u logistici. Sa tim u vezi, svečanost je još više dobila na značaju.

Kompanija Konstruktor izražava izrazito zadovoljstvo na proteklom radu, ostvarenom uspehu, brojnim priznanjima kao zdrava i uspešna domaća komanija, i kako kažu - prolazili su dani i godine na gradilištima, nekada više, nekada manje teške, ali uvek dobre i bolje od predhodnih. A to je ono što je najvažnije.

Jedan od osnivača i predsednik Konstruktor grupe, prof. dr Srđan Kisin, izvršni direktor i osnivač Ognjen Kisin, menadžment kompanije, uz kratke govore zahvalili su se velikom broju gostiju koji su došli da zajedno sa njima podele radost minulog rada, i u susret godinama ispred, kako i slogan Konstruktor Grupe kaže, "Nastavljamo da konstruišemo vašu viziju".

www.konstruktorgrupa.com

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još