HAJDE DA SE VIDIMO, NEDOSTAJEŠ MI: Komšije videle Slobu Radanovića kako izlazi iz zgrade u kojoj živi Luna Đogani!

Sloba Radanović pokušava ponovo da smuva bivšu ljubavnicu Lunu Đogani! Pevač, koji je sa blogerkom javno prevario suprugu Kiju Kockar, pokajao se što je švalerku šutnuo pred kamerama "Zadruge 1". On se sada svim silama trudi da rasturi vezu Lune i Marka Miljkovića i da ponovo zavede rijaliti zvezdu, koja mu je inače posvetila svoju prvu pesmu "Deveti krug".

- Luna je posle "Zadruge 2", u kojoj je i pobedila, blokirala Slobu na svim društvenim mrežama, ali i na mobilnom telefonu. Bila je razočarana što je uporno ponavljao da mu ona ništa nije značila. On je u to vreme bio sa misicom Ljubicom Rajković, a ona sa Markom, pa je odlučila da ga izbriše iz svog života. Sloba je, međutim, posle raskida sa Ljubicom počeo da piše Luni sa novog broja telefona - otkriva dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, popularni pevač je tražio od Lune da se vide i porazgovaraju.

- Komšije su javile Luni da su videle Slobu ispred njene zgrade. Otad sumnja kako pevač sve to radi zbog marketinga i da se dogovorio sa medijima da ga tamo uslikaju. Luna se šokirala kad je videla poruku "Hajde da se vidimo, nedostaješ mi." Nije joj jasno da li zaista želi da je vrati ili sve to radi zbog marketinga, da bi se opet oko njih vrtela priča u medijima - priča izvor i dodaje:

- Komšije su joj javile da su videle Slobu kako izlazi iz njene zgrade na Novom Beogradu. Luna otad veruje da se on zapravo dogovorio sa medijima da ga snime ispred njenog stana. Zato je rešila da mu ne odgovara i već dve nedelje ignoriše sve njegove poruke.

Sloba je donedavno na pitanja o bivšoj ljubavnici odgovarao: "Koga boli ku*ac za Lunu?!", ali okrenuo je ploču. On je na Instagramu objavio deo pesme "Naivna", koju je posvetio Luni, a zatim je podelio i fotografiju iz "Zadruge" na kojoj pozira dok tužan sedi u pabu. I u javnosti je počeo da priča lepo o njoj i udelio joj komplimente zbog nove boje kose i silikonskih grudi.

Luna Đogani tvrdi da se nikad neće pomiriti sa Slobom Radanovićem.

- Sa njim ne bih bila opet, pa taman da mi spava ispred vrata! - kaže blogerka i dodaje:

- Sada sam srećna, zaljubljena i zadovoljna devojka. Previše sam ja njega čekala, želela i patila, ali sam konačno krenula dalje. Ja mnogo dajem i mogu mnogo toga da pružim, ali kada od te osobe ne dobijem ni jedan posto bilo čega, idem dalje. I posle nema vraćanja na staro! Mogu samo da kažem da ima najlepši glas na estradi. Što se drugih stvari tiče, ništa me u vezi s njim ne interesuje!

Izvor: Republika.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još