Ferguson ne dovodi nove igrače

BEOGRAD, 31. oktobra 2010. (Beta) - Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da ne namerava da dovede nove igrače na Old Traford tokom januarskog prelaznog roka.

"Nećemo kupovati igrače u januaru, sigurno. Imamo ograničen izbor, pošto je većina igrača za koje bismo bili zainteresovani ove sezone igrala u evropskim takmičenjima, pa ne bi mogli da igraju za Junajted na proleće", rekao je Ferguson za list Independet.

"Do kraja sezone ostalo je još pet meseci, nadam se da će se do kraja februara u tim vratiti Antonio Valensija, tako da će on biti novi igrač. Ako se Majkl Oven vrati, to nam je još jedan igrač više. Zbog toga mislim da nema razloga da kupujemo nove fudbalere", dodao je on.

Junajted još nema poraz u Premijer ligi, a mnogi smatraju da će uprava morati da pojača ekipu ako želi da se ozbiljno umeša u borbu za trofeje.

Napadač Junajteda Vejn Runi je nedavno izjavio da želi da ode sa Old Traforda jer klubu nedostaju ambcije, ali i zbog toga što uprava ne može da privuče najbolje svetske igrače. Reprezentativac Engleske je, ipak, produžio ugovor sa svojim klubom.

Mančester junajted je treći na tabeli, sa pet bodova zaostatka za vodećim Čelsijem.

 

Pogledajte još